Ons privacy beleid


Wij gaan zeer zorgvuldig om de privacy van onze klanten. Dat betekend dat we d geen informatie delen met derden. Toegestuurde fotós en video van klanten om behulpzaam te zijn tijden het consult worden na afloop direct verwijderd. 
Om die reden kan het gebeuren dat we bij een volgend consult om nieuwe gegevens vragen. Wij waarderen en respecteren uw vertrouwen in ons. Dat is ons ons bijzonder dierbaar. 

Wij hopen op hetzelfde vertrouwen en veiligheid in de omgang met onze persoonlijke en zakelijke privacy van  u te mogen rekenen. Dit vinden wij net zo belangrijk. 


We noteren en bewaren geen adresgegevens. telefoonnummers en emailadressen. Tenzij u er zelf om vraagt. Het kan dus gebeuren dat wij u opnieuw om uw gegevens vragen. Wij vragen u alleen om het adres vragen is dat ivm een huisbezoek, voor het opsturen van een bestelling. Het adres wordt niet in onze computer bewaard. Niemand heeft daar toegang toe


Social media:
We zijn geen fan van social media en whats app. Dit gebruiken we alleen voor het delen van een beetje kennis en het zichtbaar zijn voor geïnteresseerden. Wij zullen nooit uw gegevens, ook niet van uw hond, op social media publiceren.

Dit vragen wij ook van u.Wanneer u een opname van het consult krijgt en/of een verslag geven wij geen toestemming dit per social media te delen en bekend te maken. Het gaat immers om zeer persoonlijke informatie van u, uw hond  en van ons.  Alles is energie. Onze intentie en voorwaarde hier zo zuiver mogelijk mee om te gaan. 

Wij verwachten ook van u dat u geen laster, ontevredenheid via social media verspreid en deelt. Zie omgangsregels. Bent u niet tevreden, laat het ons weten. We zijn er voor u, niet tegen u. Ervaring heeft ons geleerd en genoodzaakt deze omgangsregels in te stellen. 

Bereikbaarheid: U kunt ons bereiken via email, sms en telefoon. Hiermee staan we u graag te woord.