de hond zijn gedrag is niet het probleem. Dat hij verkeerd begrepen wordt wel. 

 Individuele lessen voor alle aandacht en de beste zorg in de natuur. 

Puppy les, puber les, senior les en les bij gedragsproblemen. 


  • Leer hoe u op een ontspannen manier met uw hond aangelijnd kunt lopen zonder hem te hinderen, te corrigeren of te trainen. Leer ook wat er allemaal voor  nodig is om stress bij de hond te beperken en voorkomen. Want dat is oorzaak nummer 1 bij trekken aan de lijn.  HET IS NOOIT MOGELIJK DAT LOS VAN ELKAAR TE ZIEN

 

  • Leer hoe de u uw hond uw begrip en liefde kunt schenken. Hoe u verbinding met uw hond krijgt zodat hij zich veilig bij u en in de omgeving voelt en wanneer u met hem op pad bent. Hierdoor heeft hij geen behoefte  om weg te lopen en wil hij, geheel uit zichzelf,  bij u in de buurt blijven. Commando's  overbodig! 


  • leer vertrouwen op te bouwen. wederzijds en naar uw hond te luisteren. Want dat creëert vertrouwen. Een hond leeft uit zijn hart. Ons verstand en theoretische bedenkingen sluiten daar niet bij aan en kunnen de hond juist benauwen en schade berokkenen en voor heel veel miscommunicatie zorgen.  Bij alle lessen staat de hond in het middelpunt.  Het gaat immers om zijn/haar geluk en leven. Wij kunnen heel veel van hem leren om in harmonie met elkaar onbezorgd te  leven. 


Geen training. geen dominantie, geen onderdrukte hond, geen correcties aan de lijn, geen conditionering, maar veel plezier, ontspanning en liefdevolle verbondenheid. 

informeer naar de mogelijkheden. Voor alle leeftijden vanaf dat de pup minimaal 3 weken de tijd heeft  gehad in zijn nieuwe thuis, thuis te komen en daar te wennen, vertrouwen met u op te bouwen (socialiseren), Daarna is er een goede basis voor de pup om met u als veilige thuishaven de wereld te gaan ontdekken.Niet eerder. 

Mijn puppy boek, puppy ik heb je lief, waarom basisveiligheid belangrijker is dan gehoorzaamheid is hier, voor cursisten te verkrijgen.