In dit boek leert u hoe vanaf DAG 1 een liefdevolle relatie met uw pup op te bouwen. De focus ligt op het creëren van basisveiligheid en niet op de baas moeten zijn en op gehoorzaamheid. Dit is de enige natuurlijke manier om een super stabiele basis te leggen voor een liefdevolle en stabiele verbinding die de pup nodig heeft om uit te groeien tot een zich gelukkig voelende en gezonde volwassen hond. 

 

De kennis is gebaseerd op mijn ervaring in het begeleiden en coachen van meer dan 1000-den pups en volwassen honden in de afgelopen 20 jaar. 


 

Dit is de Nederlandse vertaling van het Duitstalige boek "stress bei hunden". Fouten die ik heb gemaakt met mijn eerste eigen hond Billie, waren de aanleiding tot de vertaling en het uitgeven van dit boek. Mij ontbrak het aan kennis die ik helaas pas te laat bewust werd. 

 

Dit boek geeft belangrijke informatie om problemen voor te zijn, bewust te worden hoe belangrijk RUST EN REGELMAAT voor de hond is. Dit boek biedt een anti stress programma en geeft duidelijk inzicht in oorzaken van mogelijke problemen met gedrag van de hond. 


Dit boek is heel praktisch beschreven met veel uitleg en foto's

(ook van Billie)