Puppy ik heb je lief! Altijd.

" Waarom het creëren van  basisveiligheid belangrijker is dan het aanleren van gehoorzaamheid"

Een goede opvoeding begint met de juiste kennis.

Dit  boek is een must voor iedere Puppy  met een Happy Heart!

 

In dit boek geen moeilijke theorie en regels over hoe het moet. Maar praktische tips, inspirerende foto,s en belangrijke nieuwe en unieke inzichten die nergens beschreven staan. Een heel andere visie.  Dat maakt dit boek anders dan andere puppyboeken.  Het is zo mooi, zo gemakkelijk en zo vreugdevol om een puppy op te voeden.  Daar hoef je echt niet voor op cursus. 

 

Waarom niet? 

 

Liefde en geborgenheid is wat een pup nodig heeft. Dat leer je niet op een hondenschool. De pup ervaart dat niet op een hondenschool. Liefde en geborgenheid bij een pup geef je thuis, vanuit jezelf.  Dat zit in jou en in je hart. Dat is alles wat een pup als basis nodig heeft. Die basis kun je maar één keer geven. Dat is NU. Lees in dit boek hoe je dat kunt doen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je iets fout doet.

 

Om een stabiele volwassen hond te krijgen, is gehoorzaamheid training niet nodig. In tegendeel. Het veroorzaakt juist vaak stress en probleemgedrag omdat de pup overbelast wordt omdat hij dingen moet doen waar hij emotioneel nog lang niet aan toe is en niet aan sluit bij zijn ontwikkeling. Hier gaat alles fout. 

 

Er is maar 1 oplossing met de  pup als nieuw gezinslid in deze prachtige puppytijd:

ONBEZORGD  VOL WARMTE EN VERTROUWEN SAMEN THUIS GENIETEN, GENIETEN GENIETEN EN NOG EENS GENIETEN!

 

Dat alles staat heel duidelijk uitgelegd in dit boek. Geschreven uit mijn hart, samen mijn vader en mijn 24 jarige ervaring in het opvoeden en begeleiden van pups en mensen. 

 

 

Kijk ook eens bij de online cursus: "Een samenleven in liefde in 7 lessen"

Hier vind je ook nog meer kennis en verdieping. Ook voor de puppy, puber in de groei naar volwassenheid.  Je bent problemen voor als je kennis hebt.