GEZIEN MIJN ACHTERGROND IN DE PSYCHATRIE EN MAATSCHAPPELIJK WERK IS HET MOGELIJK OM VIA PGB AANVRAAG TE DOEN.


HONDEN GEVEN KINDEREN EMOTIONELE VEILIGHEID EN GEBORGENHEID


 

Ik stel mijn kennis, levenservaring, ontwikkeling en hooggevoeligheid graag beschikbaar voor kinderen die behoefte hebben aan verbinding, onvoorwaardelijke acceptatie en liefde

Kinderen kunnen vanuit hun gevoeligheid voor energieën en sferen de wereld als erg verwarrend ervaren en het pure contact met zichzelf verliezen.

 

Wanneer een kind veel moet, het in de ogen van de ouder nooit  goed genoeg kan doen neemt het kind dit beeld over en maakt het zich dat beeld eigen. 

 

Het kind kan opgroeien met het idee, ik ben niets waard voor de ander en uiteindelijk voor zichzelf. 


Dat kan een enorme vernietigende uitwerking hebben op het zelfbeeld en de ontwikkeling van het kind waardoor het kind zich niet meer geliefd voelt en zichzelf niet meer lief kan hebben met alle gevolgen van dien. 

 

Honden en kinderen zitten op dezelfde golflengte. Kinderen spreken en reageren vanuit hun hart en honden spreken en reageren vanuit hun hart. 

 

Honden en kinderen hebben verbinding en het kind kan zich misschien voor het eerst in zijn leven veilig, geliefd en onvoorwaardelijk geaccepteerd voelen in het contact met de hond

 

Uit ervaring weet ik hoeveel een hond of ander dier voor het kind kan betekenen wanneer het aansluiting en verbinding mist in de wereld om zich heen.