"Samen met je hond in je kracht komen, vanuit je hart te verbinden en samen gezondheidsklachten, stress te overwinnen. Ervaar hoe het is om alles los te laten en "buiten" te zetten wat jullie daarbij stoort en in de weg staat. Vul deze vrijgekomen ruimte op met je/jullie  eigen onvoorwaardelijke liefde en hartsverbinding" 


Soms krijg je een grotere uitdaging op je pad. Je hond heeft al langer gedragsproblemen, hij zit niet lekker in zijn vel, het wil niet vlotten. Het gaat je aan het hart. Je wordt er verdrietig van. 


Je hebt van alles geprobeerd, het lukt maar niet. Angst en wanhoop en zorgen nemen toe. Het zorgeloze genieten neemt af. 


Dat wil je natuurlijk niet en dat wil je veranderen. Liefst met zo min mogelijk moeite en zo rap mogelijk. En je wilt je hond niet ook nog meer stress bezorgen. 


Maar hoe? 


Coaching gedurende een x- aantal maanden biedt uitkomst en uitzicht op een doorbraak en BLIJVENDE verandering ten goede. 


Coaching is: 

Krijgen wat nodig is om uit de negatieve spiraal te komen. Krijgen wat nodig is om weer samen in jullie kracht te komen. Opnieuw ervaren wat vreugde betekend en zorgeloosheid, opnieuw je hond zien stralen en genieten. 

 

Wie wil dat niet? 


Met de coaching maak je gebruik van hele aanbod. Uitgezonderd het puppyboek. Dat is niet inbegrepen. Voor de rest zit er alles in. 

Alles op maat, onbeperkt voor je beschikbaar,  binnen openingstijden en op afspraak. 


Je kosten: 

Varieren van €75,- tot € 410,- per maand. Afhankelijk wat wat we afspreken waar je gebruik van gaat maken. Alleen of met je hele gezin.


Het vooraf ervaren hebben van een energetische behandeling en evt een les is een pré. 


Je kunt HIER EEN EMAIL sturen bij interesse.