"Samen met je hond in je kracht komen, vanuit je hart verbinden. Samen gezondheidsklachten, stress  overwinnen. Ervaar hoe het is om alles los te laten en "buiten" te zetten wat jullie stoort en in de weg staat om die hartsverbinding met elkaar aan te gaan en dat blijvende geluk en plezier te vinden.  Vul de vrijgekomen ruimte op met je/jullie  eigen onvoorwaardelijke liefde.💓


Soms krijg je een grote uitdagingen op je pad. Je hond heeft bijvoorbeeld al langer gedragsproblemen, hij zit niet lekker in zijn vel, het wil niet vlotten. Het gaat je aan het hart. Je wordt er verdrietig van. 


Je hebt van alles geprobeerd, het lukt maar niet. Angst en wanhoop en zorgen nemen toe. Het zorgeloze genieten neemt af. 


Dat wil je natuurlijk niet en dat wil je veranderen. Liefst met zo min mogelijk moeite en zo rap mogelijk. En je wilt je hond niet ook nog meer stress bezorgen. 


Maar hoe? 


Coaching gedurende een x- aantal maanden biedt uitkomst en uitzicht op een doorbraak en BLIJVENDE verandering ten goede. 


Coaching is: 

Krijgen wat nodig is om uit de negatieve spiraal te komen. Krijgen wat nodig is om weer samen in jullie kracht te komen. Opnieuw ervaren wat vreugde betekend en zorgeloosheid, opnieuw je hond zien stralen en genieten. 

 

Wie wil dat niet? 


Met de coaching maak je gebruik van hele aanbod. Uitgezonderd het puppyboek. Dat is niet inbegrepen. Voor de rest zit er alles in. 

Alles is op maat, onbeperkt voor je beschikbaar,  binnen openingstijden en op afspraak. 


Je kosten: 

Variëren van €75,- tot € 410,- per maand. Afhankelijk wat wat we afspreken waar je gebruik van gaat maken. Alleen of met je hele gezin.


Het vooraf ervaren hebben van een energetische behandeling en evt een individuele les is een pré. Zodat je precies weet  waar je voor kiest.🙏  


Je kunt HIER EEN EMAIL sturen bij interesse.