LIEFDEVOLLE PUPPY  BEGELEIDING VOOR DEZE KLEINE LIEVE ONSCHULDIGE DEUGNIET

Tip!  de pup slaapt de eerste weken bij je in bed op jij op de bank ❤ lekker geborgen en veilig. De basis voor zijn toekomst en om later (vanaf -/+ 16 weken) alleen te kunnen blijven. Eerder is voor de pup onnatuurlijk en tegen zijn ontwikkeling in. Dat kun je niet van hem vragen, net zoals je iemand met een gebroken been niet kunt laten rennen. Zorg dat je vrij bent en lekker alle tijd voor de pup hebt. EENMALIG PLEZIER EN GELUK.
Tip! de pup slaapt de eerste weken bij je in bed op jij op de bank ❤ lekker geborgen en veilig. De basis voor zijn toekomst en om later (vanaf -/+ 16 weken) alleen te kunnen blijven. Eerder is voor de pup onnatuurlijk en tegen zijn ontwikkeling in. Dat kun je niet van hem vragen, net zoals je iemand met een gebroken been niet kunt laten rennen. Zorg dat je vrij bent en lekker alle tijd voor de pup hebt. EENMALIG PLEZIER EN GELUK.Dat kleine ondeugende en onschuldige boefje brengt heeel veel plezier, liefde en vreugde. Tegelijk ontstaan er ook veel onzekerheden en vragen zoals: 


"Doe ik het goed? Ben ik niet te streng of te lief? Is het normaal hoe mijn nieuwe hondje zich gedraagt? Wat moet ik doen? Moet ik op les? 

Ik durf hem niet te los te laten? Hij plast in huis en nu? 

     


In de puppy les- prive coaching kriig je antwoord op al deze vragen. 

Dat is belangrijk omdat de puppytijd zooooo ontzettend leuk is om geen seconde voorbij te laten gaan en ervan te genieten! Zorgeloos als t even kan!! 

 

Je leert echt ALLES wat je moet weten over JOUW nieuwe hondje.  Tot in het kleinste detail. Je leert met non verbale communicatie te werken die de pup begrijpt, en zo leuk en super easy en zeer effectief is! 


Wanneer

Vanaf dat de pup thuis is en ook al ervoor!! ♤Ontspannen leren lopen aan de lijn 

(GEEN FLEXI- ROLLIJN!) 

♡ zindelijkheid

♡ vertrouwen leren in alleen kunnen zijn na 16 weken. 

♤ lekker bij je blijven zonder commando als de pup "vrij" is. 

♤ een goede en duidelijke communicatie met elkaar. 

♤ Kennis van de lichaamstaal. 

En veel meer. 


 

Kosten zijn per les €55,- 

Vanaf les 10: € 31,- per les. 


Het is ook mogelijk begeleiding voor een x periode af te spreken. Dat is dan onbeperkt voor een vast bedrag per maand. Informeer naar de mogelijkheden.