NIEUWS EN AGENDA

NIEUW!   NU  OOK HONDENFLUISTER EN SPIEGEL CONSULTEN plus MIDWEEK VOOR BELANGSTELLENDEN OP TEXEL:

 

Als favoriet TEXEL- Fan, is het vanaf nu ook mogelijk om op Texel hondenfluistering en spiegelconsulten te boeken. Wat is mooier dan in je vakantie je hond beter leren kennen!! De eerstvolgende mogelijkheid is op 09-01-2019.  We spreken op locatie af. Je kunt je plaats reserveren via de webshop. 

Midweek is van 07 tot en met 11 januari.  


NIEUWE PRAKTIJKRUIMTE IN VIJLEN IS KLAAR! 

De nieuwe praktijkruimte in Vijlen is klaar en is per 01-11- 2018 , na hard werken, dankbaar in gebruik genomen. Met dank aan alle klanten die mij gesteund, met klussen geholpen hebben en grote dank aan de mensen die liefdevolle donaties hebben gegeven. Deze hebben geholpen  dit voor elkaar te krijgen. Her was hard werken, soms zakte mij de moed in de schoenen, maar het resultaat mag er zijn! Nu is het weer mogelijk om workshops te houden, mens en hond te ontvangen in een gezellige huiselijke omgeving. Honden nog meer van dienst te zijn. Kijk en reserveer hier je eerste workshop.

 


ENERGY THERAPIE GROOT SUCCES!

 

Mijn honden hebben mij de afgelopen geschoold en zelfvertrouwen laten opdoen in het volgen en vertrouwen van mijn intuïtieve gaves zoals helderwetendheid, voelendheid en helderhoren. Gemakkelijk was het niet. Want ze hebben mij voor grote uitdagingen gesteld. Ze zijn geslaagd! ik kan er niet meer omheen hoe geweldig de UNIEKE Heart to Heart energy therapie (die samen met mijn honden ontwikkeld is!) voor honden en hun mens werkt. Wil niet zeggen dat het altijd gemakkelijk is, want soms moet echt een grote blokkade opgeruimd worden bij de mens, wil de hond weer gezond worden. Dat was bij mij ook zo. Maar met hulp van de hond moet dat lukken toch! Ik heb van mijn honden zo ontzettend veel over mezelf en de relatie mens en hond  en gezondheid geleerd. Daar kan geen psycholoog en gedragstherapeut en dierenarts tegen op. En onze relatie en leven is er alleen maar beter op geworden en de gezondheid van mij en mijn honden ook! Geen mooiere en liefdevollere coach en spiegel dan de eigen hond.  De prijs vindt je misschien duur, (al snel bij de zuinige limburgse mensen een hot item) (ik ben ook limburgse maar heb ook 20 jaar in de randstad gewoond, Daar is het toch echt anders) Maar duur is het zeer zeker niet. Eigenlijk is deze behandeling onbetaalbaar. Het kan je 1000,den euro's dierartsenkosten besparen en stress en een hele zoektocht.  Waar hebben we het over.  Ik zeg alijd: 

Eerste een hondenfluister consult, dan als de hond het wilt een behandeling en mocht een dierenarts dan nodig zijn laat de hond het zeker weten. Zo zit je op de goede weg. Dan praten we over een paar honderd euro's ipv duizenden euro's die mensen helaas vaak kwijt zijn aan medicijnen, onnodige onderzoeken, dierenziekenhuizen etc.  Dat kan altijd nog mocht het nog nodig zijn. 

Daarnaast is het een hele intensieve helende behandeling waardoor jij en je hond echt verder komen in het leven en helderheid krijgen.. Een IPHONE en grote beurt van de auto is duurder EN minder van waarde in het leven toch. Het is een combinatie van mijn intuïtieve vaardigheden, het horen en voelen van de stem van de hond waardoor ik mij laat leiden met een stukje ondévit techniek waar ik ook voor opgeleid ben en ook veel geld in geïnvesteerd heb ondanks dat ik onder bijstandsnivo leefde. Het zijn keuzes en ik ben er dankbaar voor dat ik de hondenfluistering in mijn hart gevolgd heb ipv de angst in mijn hoofd voor teveel geld uitgeven. Dan was ik niet verder gekomen en had ik dit niet kunnen aanbieden. 

Lees hier meer. 


DE HEART TO HEART ONLINE CURSUS GOED ONTVANGEN EN VERANDERD DE KWALITEIT VAN HONDENLEVENS!

Ik sta er zelf van versteld hoe goed deze cursus ontvangen wordt. Het is een eye opener voor mensen, mensen zijn er blij mee. 

De audio opnames zijn hondenfluisteringen (deels). Ik heb het niet verzonnen. Je voelt het in je hart. Mocht je deze cursus nog niet beluisterd hebben, pak hier dan je kans. Je krijgt er nog een hondenfluister kado bon tot het einde van de jaar. Zo krijgt je hond alle aandacht en ruimte om begrepen te worden. 

Koop hier je online Heart to Heart cursus. (misschien had ik de cursus ook online hondenfluistercursus moeten noemen) 


START DATA NIEUWE CURSUSSEN EN OPLEIDING

 

VERDIEPINGSCURSUS

OPLEIDING VOOR HEART TO HEART COACHING EN LEADERSHIP

START:

 

1E ZATERDAG VAN AUG 2019

11 MEI 2019