MAANDELIJKSE WORKSHOP

KALMERENDE SIGNALEN HERKENNEN, ONTSPANNEN  LEREN, VERBINDEN EN  WANDELEN IN DE NATUUR.

Wil jij meer leren over de lichaamstaal van je hond? Wat hij bedoeld als hij langzaam ergens voorbij loopt of opeens dol enthousiast naar iets of iemand toe trekt. Wil jij je hond daarin gaan begrijpen en er anders mee omgaan, zodat dat geen probleem meer hoeft te zijn?

Dan is deze workshop helemaal mooi en goed voor jou en je hond. 

 

MET DEZE WORKSHOP KRIJG JIJ TOOLS EN HANDVATEN EN INZICHTEN OM VOORTAAN HEEL ANDERS EN MEER RELAXED MET JE HOND AANGELIJND OP STAP TE GAAN!

Het wandelen aan de lijn kan zo heerlijk ontspannend zijn... Als we de hond maar beter zouden begrijpen en uit ons hoofd zouden gaan met ons denken hoe het zou moeten. 

 

Het is altijd genieten als de hond heerlijk in zijn vrijheid los van de lijn kan rondlopen. Het is ook samen genieten als dat niet kan. 

 

Hoe? Dat leer ik je, en laat ik je zien met deze workshop. 

Hier krijg jij de handvaten aangereikt waar jij zelf alleen of met mijn begeleiding (als je dat fijn vindt) mij verder kunt. 


Als je aangeleerde ideeën loslaat en plaats maakt voor aansluiten bij wat je hond nodig heeft,

komt er heel veel vrijheid, ontspanning en geluk! 

We lopen heerlijk door de natuur. Waar het rustig en genieten is.

 

Wat zijn de voorwaarden ?

 

1. Je hond voelt zich op zijn gemak bij  andere honden en mensen. Enthousiast zijn is prima, agressie en uitvallen is in deze workshop niet op zijn plaats. Dat zou voor de hond niet goed zijn omdat hij mogelijk alleen maar meer in de stress komt en zich onveilig voelt. Dat wil ik niet en dat wil ik voorkomen. Valt je hond aan de lijn uit tegen andere honden of mensen? Dan kun je het beste contact op nemen om samen te kijken hoe we je hond het beste kunnen helpen. Mogelijk kan hij/ zij  later wel doen!

 

2. Je hond is gezond. 

 

3. Je bent bereid op je hond te focussen (niet op hoe je denkt dat het zou moeten) en hem te geven wat hij met jou communiceert. Ik laat je dat weten wat hij nodig heeft. 

 

4.  JE HEBT ER ZIN IN OM EEN HEEL NIEUWE MANIER TE ONTDEKKEN MET JE HOND TE WANDELEN. 

 

5. Deze workshop is bedoelt voor 1 persoon met 1 hond. Dus niet met het gezin. Dat kan op andere momenten.Wat heb je nodig?

 

  1. Passend borsttuig. (geen slipketting, gentle leader, halsband of wat dan ook) 
  2. Lange lijn van 5 meter. (geen rollijn)
  3. genoeg lekkere traktaties. (geen brokken wegens gulzig verslikgevaar. Hiermee help je de hond te ontspannen en duidelijk te maken wat je wilt. Het helpt echt!  het zijn GEEN BELONINGEN. Want ik werk niet met GOED/FOUT. 
  4. open- mind
  5. rust vooraf en rust na. DUS GEEN HAAST. 

Kosten: 55,00. BETALING VOORAF OF CONTANT.

maximaal 6 deelnemers per workshop. 

Wanneer: 1e zondag van de maand met ingang van  07 april  van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur. 

LOCATIE: EYSERBOS TE EYS. GEMEENTE GULPEN- WITTEM.