UNIEKE Heart to Heart hondencoach opleiding. Deze keer in het voorjaar van 2019.

Start: 22 juni 2019

Hond en mens hebben steeds meer behoefte aan verbinding. Het is de tijd van HEART TO HEART leadership en samenzijn.

 

Gehoorzaamheid en de hond willen maken zoals hij past staat verbinding uit het hart in de weg. Mens en hond raken van elkaar en van zichzelf verwijdert. Dat is zo triest en tegelijk zo mooi als mens en hond iemand vinden die hun weer kan helpen vertrouwen te krijgen,  weer kan steunen en coachen om de weg terug te vinden die bij het hart van de klant en de hond aansluit. 

 

In deze opleiding krijg jij UNIEKE informatie en kennis die jou gaat vormen tot een HEART CENTERED VERBINDINGSCOACH TUSSEN MENS EN HOND. Je gaat de mens leren hoe de hond op dieper nivo te begrijpen, hoe mensen anders naar hun hond kunnen kijken. Voorbij het gedrag. Hoe de mens de hond echt kan ontmoeten zoals hij is, zodat strijd, misverstanden, onderdrukking en gehoorzaamheidstraining niet meer nodig zijn. 

 

Ook leer jij dat ziekten en gedrag een diepere betekenis hebben met een oorzaak die boekdelen spreekt. Dit willen onderdrukken met gedragstherapie en medicijnen is een keuze die gerespecteerd dient te worden, maar niet voor echte oplossingen zorgt. 

 

Het doel van de Heart to Heart coach is de hond en mens te helpen zich weer uit liefde te verbinden, twijfels en onzekerheden over boord te gooien. Standvastig zijn en een rots in de branding voor de klant en zijn hond zijn. 

 

Van de klant vraagt de Heart to Heart coach 100% commitment, dat commitment geef jij als Heart to Heart coach ook. Want je gelooft in je werk en in de resultaten die blijvend zijn. 

 

 • geen dominantie theorieen
 • geen conditioneringen 
 • geen trucjes
 • geen trainingsmiddelen zoals halti etc
 • geen straffen

 

Wat wel als basis:
 • dieper begrip voor wat de hond bedoeld en laat zien met zijn gedrag. Ook als spiegel van de energie waar hij in leeft.
 • verantwoordelijkheid nemen voor goede zelfzorg en liefdevolle keuzes
 • luisteren en voldoen aan de behoeften van de hond
 • Een volledig gelijkwaardig bestaan tussen mens en hond opbouwen
 • liefdevolle grenzen aangeven
 • De hond zien als een helper van de mens. Want dat is hij. 
 • anders durven zijn.
 • durven liefdevol confronterend te zijn.

 

Weet ook dat jij zelf in dat jaar een persoonlijke ontwikkeling / transformatie doormaakt, samen met je hond, waarin je intuïtieve vaardigheden en je Harts kwaliteiten goed uit de verf komen en tot dienst zijn. De opleiding kan (positief) confronterend zijn.  

 

Maakt deze opleiding je nieuwsgierig of kriebelt het in je hart? Dan is het misschien voor jou de ideale tijd om op onderzoek uit te gaan. Heb je interesse neem dan contact op voor een persoonlijke kennismaking of gesprek. Je kunt ook meteen inschrijven als je het zeker weet.   

 

Neem geheel vrijblijvend contact op als je meer over de HEART TO HEART opleiding wilt weten.

Tel: 06 24 10 98 77

 

Download
Opleiding tot Heart to Heart coach voor
Adobe Acrobat document 1.0 MB

Kosten zijn:  Euro 1750,00  VOOR HET HELE JAAR.

bij aanmelding tot 31 maart 2019

Daarna : Euro 1950,00 . Het is mogelijk in termijnen te betalen. 

prijzen zijn excl. 21% Btw. 

Maximale deelname 8 Heart to Heart coaches