Over stress

Over stress

Tekst hier invullen...

Stress druppels die de emmer doen overlopen

Die zijn ontelbaar veel en goed te herkennen als je het weet en je hond iedere dag beter leert kennen, voorbij zijn gedrag en voorbij zijn mogelijke lichamelijke klachten. met een consult of coaching leer je je hond beter kennen van binnenuit en zie je dus ook sneller wanneer hij je hulp nodig heeft om stresklachten te voorkomen.

Stressdruppels die voor je hond teveel zijn herkennen.

Individuele Stress symptomen herkennen van jouw hond is zo belangrijk! Dan ben je er altijd op tijd bij en hou je hem te meest gezond. Wanneer je die bij jouw hond goed leert zien en begrijpen kun je rekening houden met zijn grenzen en behoeften en hoef de emmer niet geleegd te worden!

Stress emmer legen

Stress emmer legen, is nog niet zo makkelijk. Chronische stress tast het brein aan, ontregelt de hormoonbalans en endocriene klieren, ontregeld de loopsheid, zorgt voor huid, oog en oorklachten, verzwakt het hart en vaatstelsel en ik hoef niet uit te leggen dat de hond hierdoor niet meer zichzelf kan zijn waardoor ook zijn gedrag niet meer in balans kan zijn.

Om hem te helpen die stress emmer te legen is kennis, commitment en soms ook aanpassing nodig. De juiste suppelementen om evt vitamine en voedings tekorten op te heffen zijn zeer behulpzaam. Net als homeopatische ondersteuning en energetische ondersteuning (healing).

Van binnen en buiten herstel

Suplementen, aanpassingen zijn essentieel. Maar niets werkt zonder dat ook zijn ook zijn emotionele balans en zijn zenuwstelsel weer kunnen kalmeren. Hiervoor is Anti stress healing behulpzaam en onmisbaar.

Zenuwstelsel.

Herstel van binnenuit naar buiten. Zonder dat het zenuwstelsel en het brein zijn rust kan vinden kan de hond niet tot rust komen en zijn stress emmer niet legen. Zonder dat er rekening gehouden wordt met zijn individuele persoonlijke behoeften en wat hij wel/niet aankan, kan de stress emmer niet legen en hou je de stress van je hond zelf in stand, zonder dat je daar bewust van bent.