De hond is niet zijn gedrag

 

 

De hond is niet zijn gedrag. Gedrag is communicatie van wat er in hem leeft. Gedrag is een uiting van emoties. gedrag wordt bepaald door zijn gezondheid.

 

Wanneer je met je hond vastloopt en vragen hebt over zijn gedrag zijn er onderstaande mogelijkheden.

  1. Telefonisch consult. Hier kun je vragen stellen en krijg jij duidelijk wat er op gedragsgebied fout gaat, hoe jij anders met je hond kunt omgaan om hem te helpen. Dit kost: 65,00 voor 45 minuten.
  2. HEART TO HEART behandeling voor hond en mens verbonden.  Met deze intensieve behandeling maak jij samen met je hond een helende reis. Uit het donker naar het licht. Je krijgt duidelijk wat er precies in je hond omgaat en wat hij nodig heeft. Dit zijn geen theorieën. De hond laat dit weten via jou. Hier wordt je hond echt gehoord en krijg jij ook duidelijk of je hond iets van jou overneemt of jou iets wilt leren. Dit gaat dus veel verder dan alleen gedrag. Na deze behandeling zijn jullie klaar voor een nieuwe start! Deze behandeling is zeer effectief en helend. Dit kost: 145,00 per behandeling van 2 uur. (excl. supplementen)
  3. Het volgen van de ONLINE CURSUS Heart to Heart. klik op deze link voor meer informatie. 
  4. Gedragsconsult. Met een gedragsconsult help ik jou het gedrag van je hond beter te begrijpen. Daarmee is het nog niet opgelost.  Je krijgt wel meer inzicht in wat jezelf anders kunt doen om zelf beter om te gaan met het gedrag van je hond. Dat helpt jou om weer grip op de situatie en je gevoelens van machteloosheid en wanhoop te krijgen. En dat is een belangrijke stap in de goede richting. Vanuit daar kun jij nieuwe keuzes maken in wat mogelijk de volgende stap is, hoe jij je hond kunt helpen. Want daar gaat het om. Dit consult vindt plaats op de praktijk in lemiers en is een optie na de HEART TO HEART BEHANDELING. Dit gedragsconsult kost: 95,00 voor 90 minuten

Na een behandeling krijg je van mij een kortingscode voor de online cursus. 

 

 

Er is ook de mogelijkheid voor een ZORG JAARABONNEMENT. Hiervoor verwijs ik je naar deze pagina.