PUPPY, GELUK IN HUIS!

Een puppy opvoeden doe je niet alleen als je niet alles over honden weet. Er komt veel bij kijken en er zijn veel foute adviezen, in het nadeel van de pup. Ouderwetse adviezen van laten huilen, corrigeren, meteen gaan trainen en gehoorzaamheid oefenen, hem niet dominant laten worden, negeren etc. Allemaal ouderwetse adviezen die je niet uit, maar in de problemen helpen en de pup zijn basisbehoeften helemaal voorbij gaan. Er is sprake van emotionele verwaarlozing als die adviezen opgevolgd worden.

 

HET KAN ANDERS EN VEEL GEMAKKELIJKER!

 

De juiste liefdevolle kennis helpt jou en je hartendief niet alleen wat betreft gezondheid en gedrag maar ook en vooral wat betreft zijn emotionele ontwikkeling naar een stabiele zelfverzekerde, vrolijke en happy hond!

 

Ga niet meteen met hem naar een hondenschool om hem gehoorzaam te maken. Daar beginnen de meest gemaakte fouten. De pup is er niet aan toe om getraind te worden. Hij zoekt geborgenheid en basisveiligheid.

 

En dat mag jij hem geven! De rest komt vanzelf.

 

Om jou daarmee te helpen kun jij persoonlijke puppy begeleiding aanvragen voor de duur van 3 tot en met 12 maanden. Puppy hulp en begeleiding is altijd in combinatie met een energetische gezondheidsbehandeling voor het beste resultaat! Je kunt ervoor kiezen om een GRATIS kennismaking op proef te ervaren. Als je dat wilt, geef dat even aan in je mail of als je belt.

 

LEES HIER:  Van PUPPY naar Volwassen hond GELUK abonnement. Dit pakket is ook mogelijk op maat, naar wens samen te stellen. Neem hiervoor contact op.

 

AANRADER: BOEK: PUPPY IK HEB JE LIEF! "WAAROM BASISVEILIGHEID BELANGRIJKER IS DAN HET AANLEREN VAN GEHOORZAAMHEID.