PUPPY IK HEB JE LIEF!

Waarom het creëren van veiligheid belangrijker is dan het aanleren van gehoorzaamheid.


MET DIT BOEK HEB JE EEN SCHAT IN HANDEN. Het wijst de weg naar een eerlijke liefdevolle relatie en verbinding met de pup en puber. Zodat u en uw pup /puber optimaal van elkaars gezelschap kunnen genieten en elkaars leven kunnen verrijken.

 

 Dit boek is een heel ander boek dan alle puppyboeken die ik ken. Het gaat niet over gehoorzaamheid etc. Geen theorie maar inzichten en praktische tips hoe de pup en puber op een andere manier, dan de traditionele manier welkom te heten in de mensenwereld. 

 

 Het boek geeft praktische informatie om angst en onzekerheden overboord te gooien en zeker te weten dat het niet mogelijk is iets fout te doen wanneer er uit liefde met de hond wordt samengeleefd en dominantie theorieën overboord gegooid worden. Een wereld gaat open!


Een must have voor iedere honden, c.q. puppy /puber ouder en liefhebber.

 

 

Het boek is druk 3. Eerste druk 2017. Het boek is full colour met duidelijke afbeeldingen en ilustraties. Het boek is gebaseerd op de meer dan 20 jarige ervaring van de schrijfster met pups en andere honden.  Het boek is tussen 3 a 5  werkdagen in huis.  Kosten zijn 21,50 (excl. verzendkosten). Het wordt rechtstreeks via de drukker geleverd.

》J.: In 1 adem uitgelezen Helena, prachtig boek!

 

》A. : Mijn complimenten over je geweldige boek, precies dat wat ik al mijn

cursisten vertel en nog veel meer. Het is makkelijk te lezen en zorgt
voor een goede bewustwording.

 

》J: Met veel plezier heb ik Uw boek: "Puppy, Ik heb je lief", gelezen. Uit elke bladzijde blijkt uw liefde voor deze geweldige schepsels die wij honden noemen.  Ik ben het helemaal met U eens dat het scheppen van basisveiligheid essentieel is voor een goede, liefdevolle relatie tussen hond en mens. Als dat in orde is komt de rest vanzelf wel.

 

》O: Het boek leest snel en gemakkelijk en spreekt heel erg aan omdat er heel veel van puppies gehouden wordt. Iets leren door liefhebben is veel fijner dan leren door straffen.

 

》E. Eindelijk een boek dat vanuit het gevoel/de onderbuik en het vertrouwen werkt. Niet vanuit de (onbewezen) theorie waar andere boeken vol van staan. Je moet en je zult.. dat zeggen andere boeken. Dit boekt gaat uit van je mag. Een verademing.

 

》R.: In mijn familie heb ik geen hondenliefhebbers, maar hondenliefhebbers moeten dit boek wel lezen! 

 

》A.uit Nijmegen 

Wat een prachtig ontroerend en hartverwarmend boek! En wat een prachtig gedicht als inleiding. Tot tranen toe geroerd.

Fijn dat je zo dapper bent dit boek uit te geven. Ik hoop dat het veel hondenlevens helpt - nog- meer plezier te beleven!