BEETJE OVER PUPPYS

Uw Pup MET ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE  Opvoeden. Het Mooiste Wat Er Is!

PUPS ZIJN BABYS . ZE HEBBEN GEEN TRAINING OF CURSUS NODIG, MAAR ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE EN EEN VEILIGE OMGEVING WAAR ZE ZICH GEBORGEN VOELEN EN ZICH GOED KUNNEN ONTWIKKELEN.

 

Pups zijn snel gestresst door de vele nieuwe prikkels, door het wisselen van tandjes, door de nieuwe omgeving waar ze wonen maar nog niet thuis zijn en door het moeten missen van degene waar ze het liefste bij zijn. Hun moeder, vader, broertjes en zusjes. Dat laatste is natuurlijk niet leuk te horen en het laatste wat ik wil is vreugde ontnemen, maar feit is wel dat dit de realiteit is van de meeste pups. De meeste pups verlaten veel te vroeg hun nest. Dat komt hun ontwikkeling niet ten goede. Pups zijn snel gestrest wanneer ze met andere pups, honden zijn. Bijvoorbeeld op een les. Of wanneer ze zich moeten concentreren en rustig moeten zijn. Dat lukt gewoon niet, puur om het feit dat het baby's zijn. Te snelle, overvloedige socialisatie. de pup wordt er moe en duizelig van. De basisveiligheid is nog kwetsbaar en in opbouw.

 

Pup -zijn stopt niet met 12 of 16 weken. Rangorde fase kent de pup - baby- ook niet. Hij heeft veel heel veel rust, veiligheid en geborgenheid nodig. Het is het begin en de start van zijn nieuwe leven. 

      

TIP: Stress Maakt Hongerig EN HONGER GEEFT STRESS

Pas de hoeveelheid voeding aan wanneer de pup stress heeft. En dat heeft hij door alle veranderingen. Geen ontkomen aan. 5x per dag eten geven doet hem goed.
Puppy coaching is ook mogelijk