In bijna alle boeken staat beschreven dat men de pup van begin af aan de baas moet blijven. Om de puppy meteen te laten gehoorzamen, moet je vooral meteen aan een puppy cursus deelnemen. Tot grote spijt van de schrijfster leert men daar nog teveel de puppy te overheersen, corrigeren en modelleren. Door de enorme ervaring die de schrijfster met duizenden honden in de afgelopen twintig jaar heeft opgedaan, komt zij tot een andere, tegenovergestelde visie en manier van omgaan met de pup dan gebruikelijk is. In dit boek laat ze je zien hoe de reguliere adviezen averechts kunnen werken en vooral laat zij zien hoe het anders kan! Een puppy in de bloei en het kwetsbaarste deel van zijn leven, op weg naar zijn volwassenheid. Een puppy met een nieuwe kans op een mooi leven samen met jou. Het boek bevat veel praktische informatie en tips!  102 pag. Full colour

 

Geschreven door Helena Schmets, ter ere aan alle pups die zij in de afgelopen 21 jaar heeft mogen begeleiden. Voor alle mensen die met de pup een eerlijk en diepere verbinding willen opbouwen zonder training. Vanuit hun hart willen samenleven. De pup wordt van nature gehoorzaam, zonder inspanning en stress.

 

Kosten Euro 21,50.

 


Beluister hier hoofdstuk 1 van het boek om een indruk te krijgen. Het boek kent in totaal 7 hoofdstukken.

Download
hoofdstuk 1 puppy boek.m4a
exe Bestand 3.4 MB

 Handzaam, praktisch en eens niet theoretiserend

  • Praktisch
  • Heldere uitleg
  • Inspirerend

Eindelijk een boek dat vanuit het gevoel/de onderbuik en het vertrouwen werkt. Niet vanuit de (onbewezen) theorie waar andere boeken vol van staan. Je moet en je zult.. dat zeggen andere boeken. Dit boekt gaat uit van je mag. Een verademing.

Andere kijk op puppenopvoeden.

  • een nieuwe kijk op het omgaan met honden
  • lange wachttijd op levering

In mijn familie heb ik geen hondenliefhebbers, maar hondenliefhebbers moeten dit boek wel lezen

Reviews Puppy,ik heb je lief! Van pup tot puber

  • Praktisch
  • Heldere uitleg
  • Inspirerend