Helena Schmets

Puppy ik heb je lief! Altijd.

" Waarom het creëren van  basisveiligheid belangrijker is dan het aanleren van gehoorzaamheid"

Een goede opvoeding begint met de juiste kennis.

Hiervoor wordt u doorverwezen naar de webshop.

NU met gratis telefonisch consult ter waarde van 45,00. Te gebruiken tot 31 decemer!

 

De nieuwste inzichten om je Puppy met liefde en geborgenheid in je leven te verwelkomen en van begin af aan alles goed te doen vanuit jezelf. Geen theorie en regels over hoe het moet. Maar praktische tips en belangrijke nieuwe en unieke inzichten die nergens beschreven staan. Een heel andere visie.  Dat maakt dit boek anders dan andere puppyboeken.  Het is zo mooi, zo gemakkelijk en zo vreugdevol. Daar hoef je niet voor op cursus. 

Want liefde en een thuis geven leer je niet op een hondenschool. Dat zit in jou en in je hart. Dat is alles wat een pup als basis nodig heeft. Die basis kun je maar één keer geven. Dat is NU. Lees in dit boek hoe je dat kunt doen, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je iets fout doet.

 

Om een stabiele volwassen hond te krijgen, is gehoorzaamheid training niet nodig. In tegendeel. Het veroorzaakt juist vaak stress en probleemgedrag omdat de pup overbelast wordt omdat hij dingen moet doen waar hij emotioneel nog lang niet aan toe is en niet aan sluit bij zijn ontwikkeling. Hier gaat alles fout. 

 

Er is maar 1 oplossing met de  pup als nieuw gezinslid in deze prachtige puppytijd:

ONBEZORGD  VOL WARMTE EN VERTROUWEN SAMEN THUIS GENIETEN, GENIETEN GENIETEN EN NOG EENS GENIETEN!

 

Dat alles staat heel duidelijk uitgelegd in dit boek. Geschreven uit mijn 24 jarige ervaring in het opvoeden en begeleiden van pups en andere honden uit liefde voor jullie geluk samen. 

 

Heb je het gevoel toch een stuk begeleiding te willen naast het boek?
Dat kan met mijn puppy coaching (ook op afstand- telefonische begeleiding en stand-by) of speciale puppy wandelingen als je in de buurt woont.  Een huisbezoek kan natuurlijk ook altijd. Ook is er de mogelijkheid mij uit te nodigen elders in het land voor puppy-leer avonden of lezingen. Want ik kan me voorstellen dat je ondanks alles veel vragen tegenkomt. Zeker als het de eerste puppy is in je leven. Leuk!

 

Kijk ook eens bij de online cursus: "Een samenleven in liefde in 7 lessen"

Hier vind je ook nog meer kennis en verdieping. Ook voor de puppy, puber in de groei naar volwassenheid.  Je bent problemen voor als je kennis hebt. NU MET KADOBON TER WAARDE VAN 15,00!