PUPPY, PUUR GELUK IN HUIS!

Een puppy opvoeden doe je niet alleen als je niet alles over honden weet. Er komt veel bij kijken en er zijn veel foute adviezen, in het nadeel van de pup en jullie geluk.. Ouderwetse adviezen van laten huilen, corrigeren, meteen gaan trainen en gehoorzaamheid oefenen, hem niet dominant laten worden, negeren etc. Allemaal ouderwetse adviezen die je niet uit, maar in de problemen helpen en de pup zijn basisbehoeften helemaal voorbij gaan. Er is sprake van emotionele verwaarlozing als die adviezen opgevolgd worden.

 

HET KAN ANDERS EN VEEL GEMAKKELIJKER!

 

De juiste liefdevolle kennis helpt jou en je hartendief niet alleen wat betreft gezondheid en gedrag maar ook en vooral wat betreft zijn emotionele ontwikkeling naar een stabiele zelfverzekerde, vrolijke en happy hond!

 

Ga niet meteen met hem naar een hondenschool om hem gehoorzaam te maken. Daar beginnen de meest gemaakte fouten. De pup is er niet aan toe om getraind te worden. Hij zoekt geborgenheid en basisveiligheid.

 

En dat mag jij hem geven! De rest komt vanzelf.

 

Om jou daarmee te helpen kun jij persoonlijke puppy begeleiding aanvragen voor de duur van 3 tot en met 12 maanden. Puppy hulp en begeleiding is bij voorkeur altijd in combinatie met een korte Heart to Heart behandeling om de pup te helpen in zijn kracht te komen en te weten of hij helemaal gezond is van binnen. 

Dit voor een goede start voor jullie beiden en een mogelijkheid om voor te kiezen. 

 

Lees ook het boek: PUPPY, ik heb je lief. Waarom het creëren van basisveiligheid belangrijker is dan het aanleren van gehoorzaamheid. Je kunt het hier bestellen.

 

PUPPY PAKKET 

 

Een goede start in de eerste 12 weken thuis.

Euro 115,00 per maand of euro 325,00 (Voor 3 maanden, Bij betaling vooraf)

 

8 weken persoonlijke puppy begeleiding en coaching op maat. Voor een lichamelijk en emotionele gezonde pup, vol zelfvertrouwen en een liefdevolle verbinding,  op weg naar volwassenheid: Excl. Heart to heart behandeing. Het is mogelijk deze bij te boeken. Een puppy Heart to Heart behandeling kost extra: 95,00 excl. supplementen. Voorwaarde voor dit puppy pakket is wel dat jij voor een Heart to Heart behandeling voor je pup openstaat mocht dat, in het belang van de pup nodig en welkom zijn. 

 

Inhoud:

  • 4 consulten van max. 60 minuten op afspraak (t.w.v. € 75,00 per stuk)  
  • Voedingsadvies en test
  • Huisbezoek kan een van de consulten zijn. Er rest dan een bijbetaling van € 60,00 plus evt. reiskosten
  • 3 maanden ondersteunende begeleiding per email en telefoon tijdens openingstijden.

Wanneer je kiest voor een HEART TO HEART behandeling erbij, krijg je de HEART TO HEART online cursus kado !

 

Woon je niet in de buurt? Dan worden de 4 persoonlijke consulten omgezet in bijvoorbeeld 4 x 1 uur telefonisch gesprek op afspraak. Met  skype en/of  video. Het resultaat is hetzelfde.  

 

Zie ook de algemene voorwaarden bij aanmelding en voor de betaling