ONEINDIG VEEL GELUK VOOR DE HERPLAATSTE HOND!

 

Dankbaar, dankbaar, dankbaar dat is wat ik voel als een hond een nieuwe kans krijgt op het leven en de liefde waar hij recht op heeft. Dankbaar ben ik voor de mensen die hem dat willen geven en bieden. 


Er is 1 recept voor een gelukkige toekomst samen: dat is RUST, RUST, RUST en RUST! GEEN GEHOORZAAMHEIDSCURSUSSEN. De hond de tijd geven om thuis te komen, jou te leren kennen, zijn nieuwe thuis te leren kennen. Eigenlijk is het vergelijkbaar met een pup. Daarom past het boek: "PUPPY, ik heb je lief" ook bij een herplaatste hond.

 

In het begin is het vaak spannend met een nieuwe al dan niet volwassen herplaatste hond. Hij draagt zijn rugzak mee en trauma. Want herplaatst worden is altijd een trauma voor de hond. Hij wordt weggedaan, of hij afscheid heeft kunnen nemen of niet. Soms gedraagt de hond zich heel anders dan verwacht of men wil. En jij gedraagt je misschien ook wel heel anders voor de hond dan hij gewend is. De uitdaging is dat jullie elkaar de tijd geven om aan elkaar te wennen en elkaar te leren kennen zonder iets van elkaar te verwachten en vragen of eisen.  Eerst moet vertrouwen groeien met elkaar en tussen elkaar. Dat is zo belangrijk! 

 

Jouw geduld en liefde is voor hem het ultieme geluk. Dat is alles wat hij nodig heeft. Geef elkaar de tijd om te wennen aan elkaar om een binding te krijgen die uniek is. 

 

MIJN DOEL:

 

Jullie gelukkig te zien, samen en apart. Jullie te steunen en de kennis te geven die nodig is om vertrouwen te hebben  en binding te verdiepen. Een steun in de rug te zijn, zodat je niet alleen bent en altijd op iemand kunt terugvallen als er twijfels of vragen zijn. En die zijn er altijd! Jou te helpen zielscontact met je nieuwe hond te krijgen, te weten hoe hij zich voelt, wat er in hem omgaat, en te weten of hij gezond is en wat je daaraan kunt doen.  Je hond te helpen emotionele wonden te helen, een goede lichamelijke gezondheid ondersteunen. Een nieuw onbezorgd en liefdevol leven tegemoet te gaan.

 

Om dit te bereiken heb jij de keuze uit een aantal NIEUWE KANS OP GELUK ABONNEMENTEN

Hiermee ben je verzekerd van een super nieuwe goede start voor jou en je hond

en help je je hond om op een gemakkelijke manier weer vreugdevol van zijn leven te kunnen laten genieten. Zonder gehoorzaamheid en zonder training! Want daar is hij helemaal niet aan toe en mee bezig.