PUBER GELUK : EEN GELUKKIGE PUBER IS ALLES WAT JE NODIG HEBT!

PUBER LEEFTIJD IS VAN 7 MAANDEN TOT EN LEEFTIJD VAN 3 JAAR. 

GEESTELIJK IS DE HOND PAS MET 3 JAAR VOLGROEID.

 

Wat  is het toch heerlijk om de jonge levenslustige levensenergie van een volwassen hond in wording- EEN PUBER- te voelen en samen met hem te beleven! NIET altijd gemakkelijk. Want het stelt je voor uitdagingen en kan je zelfvertrouwen en geduld behoorlijk op de proef stellen. 


De PUBER- TIJD is een hele belangrijke levensfase waar je niet aan voorbij kunt en niet kunt overslaan.  In deze levensfase maakt de hond zich los uit zijn afhankelijkheid die hij had als pup. Hij gaat ontdekken wie hij is. Om dit te kunnen doen MOET hij niet luisteren, MOET hij zijn eigen grenzen ontdekken etc. Hij wordt "ongehoorzaam" in de mens zijn ogen omdat hij meer doet wat hij wilt i.p.v. wat wij willen. Dit heeft hij nodig om zich te ontwikkelen naar een stabiele volwassen hond die zelfvertrouwen heeft. Pubers zijn onzeker. Altijd. Daarom werken correcties en strijd averechts. Hij wordt dan nog onzekerder. De puber hond is levenslustig en lijkt onbegrensd in zijn enthousiasme. En toch is het wijsheid en zorgzaamheid van ons mensen om hem te beschermen tegen zijn al te grote levenslust en niet al teveel te ondernemen. Daarvoor kun je grenzen communiceren.

 

Het is en blijft GENIETEN zeker als je vertrouwen kunt houden. Want het komt goed als je geen strijd aangaat!  Dat is de grootst gemaakte fout die je kunt maken. Strijd aangaan. Het komt goed als jij bouwt aan vertrouwen en zelfvertrouwen in plaats van gehoorzaamheid. 

 

MIJN DOEL: 

 

Jou helpen om je hond in balans te houden. Jou te laten ervaren hoe leuk het is van de puberteit te genieten zonder zorgen en strijd! Jou te helpen te vertrouwen dat het goed is en komt goed. Te genieten van zijn streken en ondeugd, Dat je niets fout kunt doen als je vanuit liefde en vertrouwen handelt. 

 

Jullie helpen om een super stabiele en onbreekbare binding op te bouwen waar je de rest van jullie leven verder op kunt bouwen. Je helpen om je hond in een super goede gezondheid te houden!

 

Om dit haalbaar en mogelijk te maken is er een

 Van PUBER naar VOLWASSEN GELUKSABONNEMENT