Reading

Een Reading kan je helpen om je hond beter te begrijpen in zijn gedrag,  zeker in zijn emotie. Dat wat hem beweegt en wat zijn behoeftes zijn. Wat heeft hij nodig?  Weet dat de hond ook laat voelen wat hij mist in verbinding met jou. Dat is dan zijn boodschap voor jou om iets aan te gaan doen. Soms vinden mensen dat niet leuk om te horen. En toch is het zo waardevol! De hond laat dat altijd voelen uit pure liefde voor jou zodat jullie het beste geluk uit de relatie en het leven kunnen halen. Als je een reading kiest, vraag ik je om daarvoor open te staan. Je neemt de hond dan veel zorgen weg.

 

Met een reading maak ik via de foto contact met de hond en lees ik zijn energie en gevoelens.

Ik laat je dat weten via de chat op Messenger of telefonisch.

 

Het is niet mogelijk een verslag hiervan te krijgen omdat het een moment opname is. Ik vraag je dan ook om zelf notities te maken als het gesprek telefonisch plaats vindt. Messenger is het meest handig dan kun je het zelf ook nog nalezen als je daar behoefte aan hebt.

 

Soms is het goed om het even te laten rusten omdat de energie van de woorden tijd nodig heeft om binnen te komen en begrepen te worden op ziels - en harts niveau.

 

Tarief: 65,= per reading.

 

Ook al heb je vertrouwen in mijn reading. Toch adviseer ik altijd om goed naar je eigen gevoel te luisteren. Doe niets wat tegen je gevoel in gaat. Kijk altijd naar je hond of hij er beter van wordt. Als dat zo is doe je het goed!