Wandel les om ontspannen (ook aangelijnd!) te leren wandelen

Al wandelend op een ontspannen manier leren over de hond, over hoe aangelijnd te wandelen, waarop letten bij ontmoetingen.

 

We maken een wandeling van 1,5 uur in de natuur, met pauzemomenten, om te bespreken wat gebeurd en gewoon even stil te staan en te laten bezinken wat is.

 

U leert  al wandelend een beter contact en meer verbinding met de hond te krijgen, in vertrouwen, zonder commando's, dwang etc. en met kennis van zijn lichaamstaal, zijn communicatie en veel meer. Maak kennis met een andere manier om samen te wandelen als dat u gewend  bent. Een manier die u gaat verrassen, zonder veel meters te moeten maken.

 

RESULTAAT: Een hond die beter kan ontspannen én gewoon lekker moe is na deze wandeling. Zeker wanneer hij vaker op deze manier samen mag wandelen.

 

Wilt u het een keer meemaken en heeft u  aan  een losse wandel coaching voldoende? Dan is het mogelijk een afspraak te maken voor een losse wandel coaching les.

 

KOSTEN:

Losse wandel coaching 75,00 voor 1 les van 1,5 uur (excl. 5,00 reiskosten indien niet in lemiers) twee uur: 95,00

Pakket van 4 wandel coaching lessen van 1,5 uur: eenmalig 150,00 en 3 opeenvolgende termijnen van 45,00


De lessen worden in overleg samen gepland. 

 

NODIG

- Lange lijn van 5 meter (evt te leen) en een borsttuigje (het is mogelijk een hond vriendelijk en goed passend borsttuig bij Colour of Dogs aan te schaffen )

- Genoeg traktaties die hij lekker vind.

 

LOCATIE: Lemiers, evt. Eyserbos. gemeente gulpen- Wittem. Adres: Eyser bosweg, Bovenaan de kruising op de berg, naar links richting bos. 200 meter verderop is de parkeerplaats met een mooie picknickplaats. Daar ontmoeten we ons.

 

U kunt zich hier aanmelden: