reviews

Wil jij ook een review achterlaten op deze pagina.  Stuur een email via het contactfomulier dan kijken we ernaar of het voor plaatsing in aanmerking komt. Marleen heeft een honden school gehad, ik heb bij haar getraind met een hond die ge-resocialiseerd moest worden, ik heb ongelofelijk veel van haar geleerd, zij heeft ons geleerd vanuit de hond te kijken, zijn mogelijkheden te benutten maar ook oog en respect te hebben voor de onmogelijkheden van een hond.
en tuurlijk heb je ook veel huiswerk, niet alles kan op die uurtjes op de cursus, maar ik vond het het toen meer dan waard. en hoewel wij dus niet in het gewone plaatje paste ging Marleen er 100% voor, super !!
ik baalde er van dat ze tijdelijk ermee stopte, ik had nu ook heel graag met mijn andere hond bij haar een poos meegelopen.

Basiscursus 

het praten met dieren is deel van mijn leven geworden, en ik ben er iedere dag dankbaar voor. groetjes. Marleen Schmets. Spirituele praktijk voor mens en hond.

Stress bij honden 3 editions published between 2006 and 2014 in Dutch and held by 13 WorldCat member libraries worldwide 

"Persoonlijk noemt Marleen Schmets (Hondengedragstherapeute/coach en eigenaresse van spiritueel centrum Colour of Dogs) deze signalen liever conflictmijdende signalen

Ik heb Marleen Schmets een bericht gestuurd.
Dankjulliewel!
Bij de vorige therapeute had ik mijn bedenkingen over haar aanpak en voelde ik me niet meer prettig. Hopelijk bij haar wel! 


bibliotheek.nlhttps://www.bibliotheek.nl > titel.341468584.html > st...Verschenen: 2012; ISBN: 9789086662555; Kenmerken: 136 pagina's, ill, 21 cm; Aantekening: bew. door Marleen Schmets: foto's: ... 

.2005 coaching the staff in a dogshelter with Marleen Schmets ... 2005 seminar Aggression with dogs Marleen Schmets. -. 2005 workshop Calming Signals Marleen ...

Boekenlijst

 boekenlijstPuppy ik heb je lief- Helena Schmets (schrijversnaam)

Puppy,ik heb je lief! Van pup tot puber door Helena Schmets

Door de enorme ervaring die de schrijfster met duizenden honden in de afgelopen twintig jaar heeft opgedaan, komt zij tot een andere, tegenovergestelde visie en ...

Links - Hond in Beeld

 video Marleen Schmets over "Het effect van stress bij honden" (kalmerende signalen) 

Boeken Helena Schmets Schmets - De Slegte

deslegte.comhttps://www.deslegte.com > AuteursHelena Schmets Schmets is auteur, bekend van Stress bij honden (2017).

"Heart to Heart" hondencoach gegeven door Helena Schmets,

Stress bij de hond(domineren of communiceren)-...17 jul 2014 — -Kort over de achtergrond van Helena Schmets (met daarbij haar website) -Boek Stress bij Honden)30 posts · Dit is een link met een heel goed filmpje waarin duidelijk wordt uitgelegd door een Nederlandse gedragstherapeut Marleen Schmets. 

Over ons - over_ons... Kalmerende signalen en het effect van stress bij honden door Helena Schmets

puppy,ik heb je lief! van pup tot puber - Newswire

 Helena Schmets ... Uitgever: Colour Of Dogs | Helena Schmets. EAN: 9789081025621 ... belangrijker is dan aanleren van gehoorzaamheid Helena Schmets.

Een puppy in je gezin verwelkomen en hem of haar liefdevol opvoeden veiligheid bieden, dat leert Helena Schmets je in haar boekje Puppy, ik heb je lief!

Slapen -

 De hond... ervoor zorgen dat dit zo min mogelijk schade voor de pup zal geven (het boek Puppy, ik heb je lief van Helena Schmets gaat daar uitgebreid op in).