Rouwen doe je samen

Rouwen doe je samen

                                                               met een onzichtbaar lijntje verbonden blijven!

We denken er lieve niet aan. Maar het is onvermijdelijk verbonden aan het leven. het moment dat het tijd is voor de hond om naar huis te gaan. Naar het licht naar God en zijn lichaam te verlaten. 

Ik heb het zelf ook meerdere keren moeten meemaken. Een troost voor mij is dat ik contact heb en houdt met mijn honden waar ze ook zijn. En ik weet hoe het ook daar, in die andere wereld, met ze gaat. 

Wat ik weet is dat het heel mooi is, zeer liefdevol, en dat ze allemaal heel erg blij zijn! Ze laten het me ook voelen!  Dat helpt mij steeds vaker en beter, mijn rauwe rouw en verdriet om te zetten in dankbaarheid en zelfs vreugde voor hun!  Want ik als hondenmoeder wil dat mijn hondenbabys en kinderen gelukkig zijn en blij zijn!  Dat betekend de wereld voor mij. 

Omdat ik er zelf heeeeel erg lang over heb gedaan om hier op dit punt te komen, ik weet hoe donker het is, als je gelooft in de gedachte dat er niets meer is na de dood, dat je hond weg is etc.... Dat ik zelf weer hoe enorm verdriet dit doet en pijn deze gedachte en die gevoelens doen. Dat ik ook inmiddels weet dat het alleen een gedachte en een verhaal is. Dat het niet de realiteit is heb ik besloten ook mijn hulp aan te bieden waar jij hoop ik mee geholpen bent. 

Honden zijn niet bij ons weg. Ze hebben ons niet verlaten. Er is geen verlies! 

Ze zijn in het licht, omringd met heel veel liefde. En het was ALTIJD hun tijd! Maar ook missen honden hun baasjes net zo als wij hun, als er geen contact gemaakt kan worden. Want ze wachten! 

Ik bied je aan: 
Consulten

Boodschappen van je hond uit de hondenhemel. 

Lotgenoten groep ter ondersteuning voor jezelf als je hond is overgegaan. WAnt wie zorgt er voor jou?