BRENG EEN BEZOEK AAN DE OPEN DAG

ZONDAG 1 NOVEMBER AS VAN 13.00 TOT 17.00 UUR

KOM LANGS!!

 

EEN HELE MIDDAG VOOR U!! ,

          DE KOFFIE STAAT KLAAR!!

eEN HELE MIDDAG GEVULD MET UNIEKE LEERZAME LEZINGEN OVER GEDRAG EN GEZONDHEID VAN DE HOND,

                                                                   GEBASEERD OP NIEUWE INZICHTEN EN ERVARINGEN!


OPEN DAG AKTIE: 

BIJ AANMELDINGEN OP DEZE DAG ONTVANGT U 10% KORTING OP BEHANDELINGEN , CONSULTEN, CURSUSSEN EN

5% KORTING BIJ AANSCHAF VAN  RIEMEN EN BORSTTUIGJES  VAN HAQIHANAIn 2012 is Colour of Dogs (door)gestart vanuit Natural Dog Life en groeit gestaag-

Het is pionierswerk en mijn hartenwens is dit werk meer en meer onder de aandacht te brengen zodat iedereen mens en dier ervan profiteert.  Opvoeden zonder straf, is leven zonder stress. Opvoeden zonder straf is absoluut  mogelijk en brengt meer verbinding, begrip en plezier tussen mens en hond.  Ieder klein stukje "Leven vanuit het hart"  brengt weer iets moois op deze wereld voor ons allemaal. 

 

De hele middag mag je genieten van interessante en leerzame lezingen over hondengedrag, de nieuwste alternatieve behandelingen, bewust enten en bewuste voeding.

 

We hopen dan velen van jullie te mogen  ontmoeten. Misschien raar voor sommigen, deze open dag is zonder honden. Voor de hond levert het niets op. Het zou voor hem /haar alleen maar stress zijn. Is het voor u een probleem, overleg dan even.

Dat is een keuze uit het hart vóór de hond. Wel staat er lekkers klaar voor de hond om als cadeau voor die dag mee naar huis te nemen, zodat hij weet dat hij niet vergeten is. Wil je met de hond komen kennismaken dan is het altijd mogelijk een afspraak te maken op een later moment.

 

Het programma:

 

13.00 uur OPENING

13.30 uur: OPVOEDEN ZONDER STRAF

Leer je  hond beter en anders begrijpen. Over opvoeden zonder straf,  over misverstanden in communicatie tussen mens en hond.  Er bestaan enorm veel misverstanden in de communicatie tussen hond en mens. Dat staat een goede relatie met de hond in de weg. De boeken staan vol van adviezen maar kloppen deze ook?   Kan het ook anders? Helena vertelt over haar ervaringen van de afgelopen 20 jaar en zij deelt haar zienswijze waar ze reeds 1000-den honden en mensen mee heeft kunnen helpen. Kom luisteren en vorm je eigen mening !

14.45 uur:  Je hond blijvend gezond met Ondévit. Ondévit  is een zeer effectieve energetische behandeling die helpt om zowel lichamelijk als geestelijk in balans te blijven. Ondanks dat deze behandeling al jaren bestaat is deze nog erg onbekend. Helena is naast gediplomeerd en ervaren gedragstherapeute ook  erkend Ondévit therapeute.  

Met deze informatieve lezing kun jezelf een beeld vormen of deze behandeling mogelijk iets voor jullie kan betekenen

15.30 uurBewust inenten en wat is goede voeding?

Veel honden worden ieder jaar ingeënt. Wij  denken dat dat de juiste weg is. Maar onderzoeken laten zien dat honden TÉVEEL geënt worden en daardoor ziek worden op den duur. Teveel enten belast de gezondheid. Op deze middag hierover meer informatie en ook wordt de mogelijkheid om een "titer" test bepaling te doen besproken. 

Dat is een test die met een piepklein bloedprikje laat zien of het nodig is dat de hond geënt zou moeten worden of dat hij nog genoeg anti stoffen in zijn bloed heeft. 

17.00 uur: AFSLUITING

 

Wil je een lezing bijwonen is het raadzaam een plaats te reserveren! De ruimte is beperkt.

                 LEZINGEN ZIJN GRATIS EN VRIJBLIJVEND!

 

Locatie:

Lemiers Rijksweg 126

6295 AR Lemiers

(naast Restaurant `t Moment`je en naast nr.. 120)

Zie borden.

Parkeren bij restaurant " het moment ". Volg borden!