Holistische praktijk voor hond en mens. Sinds 1997

GEVAREN EN RISICO ' S Teken en vlooien pil en pipetjes en banden

Honden lusten er geen brood van

7TEKEN EN VLOOIENPIL beter is karnemelk / kefir. en kokosolie. 

. Het maakt de PH waarde van het bloed dusdanig  dat de teken er geen bloed van lusten en de vlooien ook niet. 

Met karnemelk/ kefit veranderd dat. Gezond ook voor de darmflora. Dus niets te verliezen. 

Niet om je te laten schrikken, maar deze pillen (niet alleen bravecto) kunnen leiden tot ernstig lijden bij honden en katten en  overlijden. Ze zijn een stiekeme sluipmoordenaar. Iedere pil vergiftigd het lichaam een beetje meer. Heel zachtjes en soms heel snel en krachtig. Tel maar uit. Dat mogen we geen hond aandoen. 

En het wordt gegeven uit liefde en in goed vertrouwen omdat de dierenarts het meestal voorschrijft. Schaam je niet en voel je niet schuldig. Het gebeurd iedereen. Maar nu hopenlijk niet meer. Daar vertrouw ik op. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. 

Wat gebeurd er? wat zijn de gevaren en hoe werkt het? 

De onkruidverdelgers, pesticiden en insectiden, die de hond opeet (en op vertrouwd dat het goed is wat hij krijgt van zijn baasje!) zorgen ervaar de teek of Vlo, NADAT deze gebeten heeft! neurologisch verlamd wordt waardoor hij meteen loslaat en langzaam dood gaat. 

Lees het goed: NADAT hij heeft gebeten! Hij moet eerst van het bloed drinken, anders wordt hij niet verdelgd. Dus is de teek besmet? Dan ben je te laat. Hij zit er niet meer op, maar het kwaad is geschied. 

Zijn die pillen dus zo goed? Nee. Ze voorkomen geen lyme en geen andere tekenziektes en vlooien ziektes. Het enige wat ze doen, is zorgen dat ze niet op de huid hechten en niet zijn vacht wonen. (vlooiien) Voor ons wel ze fijn. 

En dan: Ik heb me er helemaal in verdiept om honden zo goed mogelijk te kunnen helpen dit toxische uit het lijf te verwijderen. 

Wat die stoffen doen is het neurologisch stelsel van de teek en vlo aantasten. Ze raken daardoor verlamd en gaan langzaam dood. 

En ja nu komt het. Wat die stof met de teek en vlo doet, doet het ook met de hond! 

het is hetzelfde spul! 

Honden ik zie, hebben dan neurologische verlammingsklachten, spiertrillingen , dronkemansloop, zijn uit evenwicht. 

De nieren zijn aangetast, eten niet of minder, vallen af. 

Het erge is we gaan met de nieuwe klachten terug  naar de dierenarts. En daar worden weer medicijnen, prednison of anders tegen de verlamming, of jeuk voorgeschreven. en soms zelfs het dierenziekenhuis voor enorme (ook kostbare) onderzoeken waar ze niets vinden. Maar ondertussen zit de hond ermee

Waar geen hond verder mee komt. Ondertussen krijgt de hond die pillen nog. 

Daarbij reageert de hond ook met gedrag hierop. totaal hyper door de neurologische prikkels die versterkt worden deze toxische stoffen. 

uit de bijsluiter: 

* werking:  Next Guard Spectra

"De werkzame stoffen verstoren het doorgeven van signalen tussen zenuwencellen (neurotransmissie) in het zenuwstelstel van de parasieten (* lees dus ook bij de hond/kat)  met als gevolg verlamming en de dood van de parasitaire organmisen. Om aan de werkzame stof te worden blootgesteld moeten de teken en vlooien zich aan de huid hechten en zich met het bloed voeden. (* mijn toevoeging: de hond is dus de gastheer en heeft die werkzame stoffen al in zijn bloed!)  Doel: het dood vlooien voordat ze eitjes leggen zodat er geen vlo besmetting komt. (zou het doel niet de gezondheid van de hond moeten zijn? vraag ik me af."

* Werking Bravecto: 

Bijsluiter: Ik citeer: 

"Fluralaner werkzame stof dood parasieten die in of op de huid leven of in da vacht leven, en verminderd risico op teken. Deze stof BLOKKEERT de normale ionen (chloridedeeltjes) in en buiten de ZENUWCELLEN. met name in relatie tot GABA EN GLUTAMAAT.  * LEES mijn toevoeging: Dit zijn ONMISBARE stoffen die nodig zijn voor een gezonde prikkeloverdracht in de hersenzenuwen! Doordat deze door de werkzame stof beblokkeerd worden, (* mijn toevoeging: ook bij de hond of kat!!!! )ontstaat ongecontroleerde acitivteit * van de zenuwstelsel. (*mijn toevoeging: lees oa. hyper gedrag bij de hond / kat en dronkemans loop, evenwichtstoornissen en leid tot verlamming en de dood. Die ongecontroleerde activeit zie je terug bij de  hond) stoppen, ontgiften en GABA en GLUTAMAAT supplementen geven is nodig voor het herstel!

Doel: in de bijsluiter:  herbesmetting voorkomen. ** ( de teek en vlo heeft al  gebeten, dus waar hebben we het over? In mijn idee moeten ze niet bijten maar van de hond af blijven.  Pepermunt, orgeno etherische olie en den doet wonderen. Niet op de hond zelf, maar bijv. op zijn riem en borsttuig. (het ruikt heel sterk, niet alle honden vinden dat fijn!) en zeker niet bij katten! Moet het doel niet zijn, gezondheid van de hond bevorderen? 

Ik heb het gezien. De hond was totaal druk, out of control, geen rem op zijn gedrag. en zijn hart ging vreselijk tekeer. Hij had zichzelf niet in de hand, dat kon je zien. EN toen kreeg ik de informatie dat hij Next Guard had gehad. 

Direct ben ik aan de slag gegaan met hem. Enorme positieve reactie. Direct. Op het moment dat die stoffen geneutraliseerd en geelimeerd werden, ploft hij neer op de bank,. Rust. Ogen waren keirood. En komt rust. Zijn bloed wordt gezonder. Ik zie het gebeuren. Dood en dood moe is hij.  Nu moet hij herstellen. Met Gaba, glutamaat en hartondersteuning (energetisch!) 

Iemand zou zo naar een hondenschool of therapeut gaan als ""probleemhond" en "probleemhond" stel je voor. Want niets van dit is waar. of andere gedragsmedicatie geven om te kalmeren. Moet er niet aan denken! Zo zieilig voor de hond, want hij kan er NIETS aan doen! 

Aangrijpend vind ik het.  

Blij ben ik, als de hondenmens mij weet te vinden zodat ik de hond mag helpen dat spul uit zijn bloed te laten krijgen. Energetisch en met natuurlijke middelen.  Blij en dankbaar ben ik als ik de hond snel zie opknappen en ook van binnenuit weer zo goed mogelijk hersteld. Schaam je er niet voor! het wordt in goed vertrouwen gegeven. 

Maar ik ben nog blijer als hij dat spul gewoon NIET krijgt en liever nog nooit verkocht wordt. Maar ja. Dat is wishfull thinking. Als wij maar bewust zijn! De natuur regelt zichzelf. 

Karnemelk en BIO Kokosolie (vet) door de vacht. evt iets door het eten. Kokosolie is ook gezond en dood zelf de larven en eitjes, En kammen. En niet kiezen uit 2 kwaden! Maar verstandig zijn. De twee kwade vermijden.  Niet in het hoge gras, Zoveel mogelijk vermijden als je weet dat er schapen zijn (schapenteek!). Hou er gewoon rekening mee en zoek het niet op. Karnemelk/Kefir heeft een positief effect op de zuurtegraad van de huid en het bloed (bij voldoende inname) waardoor de hond minder aantrekkelijk wordt voor vlooien en teken.

En spray in de omgeving met kokosolie. Die bestaat. 

En dan? mocht hij toch een teek krijgen? Haal het ervan af. Of wacht tot ie ervan af valt.  ruim op. Geen paniek. 

Laat de hond dan even energetisch nakijken, of kijk het even aan.  Bij mij krijgt hij energetisch aangepaste anti biotica, (hoeft hij niet echt in te nemen, maar werkt sterker!)  bloedzuivering, en weerstand versterking - dat kan op afstand. 

Moeilijk te begrijpen dat dat kan? Dat kan. Toch is het zo. Anders zou ik het niet vertellen. Ik respecteer je ongeloof, maar vraag je jouw ongeloof je niet ervan te weerhouden  als je hond er blij mee is en ermee geholpen kan worden.  

En vind je het onzin? Dat kan.  Ik heb mijn best gedaan , ik vind het mijn plicht dit bewust te maken. Onze honden zijn ons lief. We doen er alles voor. 

Als ik je kan helpen. graag. laat het weten. Schroom niet. Niets te verliezen. ik help je, zonder winstoogmerk,  zodat je hond daar geen last meer van heeft en snel gezond wordt!! In vertrouwen dat hij die tabletten en pipetjes (chemisch) nooit meer hoeft te krijgen en de les geleerd is. Dank! 

Neem hier contact op, ook bij vragen. of liever een email sturen? Dat kan ook.: Email