VERDIEPINGS CURSUS SAMEN MET DE HOND

                      om je nog meer te verdiepen

let op: vanwege het hoge niveau van verdieping is deze cursus  alleen toegankelijk en exclusief voor mensen en honden die al door Helena gecoacht worden en/of  behandeld worden

  

Leer in deze cursus hoe jij je met je hond vanuit je hart kunt verbinden zodat jullie relatie nooit meer stuk gaat en je het hele leven van elkaar volop kunt genieten en elkaar kunt begrijpen! 

 

Iedere dag word ik geconfronteerd met het leed wat de hond ervaart doordat wij mensen niet uit het hart leven. Daar kunnen jij en ik iets aan veranderen. Door ervoor te kiezen WEL uit het hart te gaan leven. 

 

Gemakkelijk is dat niet. Want wij zijn vergroeid met het ego en alle regels en materiele behoeften die wij denken nodig te hebben. 

 

De hond is anders. Wil je aansluiting met de hond, wil je een herstelde liefdesband met je hond is het essentieel dat jij de keuze maakt om alles van je hart te gaan bekijken en te leven. 

 

Je hond HERKENT dan echt wie je bent en voelt zich zielsgelukkig verbonden op het nivo waar hij ook leeft

 

 

Dit is een proces, dit doe je niet zomaar. Veel mensen denken dat ze uit het hart leven, maar dat is denken. Echt uit het hart leven is anders. Ik heb alle fases doorleeft en meegemaakt. Mijn honden hebben mij geholpen.

 

Want niet de mens, maar de hond, zijn puurheid weet wat echte liefde, onvoorwaardelijke liefde is. 

 

Deze cursus, deze verdiepingscursus, neemt je mee in het hart. De vreugdevolle, verbindende kracht van jou hart, verbonden met dat van je hond. 

 

Dat is HAPPYNESS, DAT IS unieke VREUGDE, zoals alleen jij en jouw hond dat kent. 

 

het is een training om jou, met behulp van je hond, in je hart te laten komen, waardoor niet alleen het leven van je hond, maar ook jouw leven aan levenskwaliteit toeneemt.

het kan wel confronterend zijn!

 

7 zaterdagmiddagen 

Na het volgen van deze verdiepingscursus is het mogelijk aan de opleiding deel te nemen.

Start - november 2019

 

Heb je interesse kun je de data en meer informatie over de lesinhoud per email opvragen. 

 

De lessen zijn in de natuur en in zuid limburgse drie sterren landschap. Exacte locatie wordt bij aanmelding bekend gemaakt, 

 

De lesmiddagen zijn met en zonder hond.  

We spreken samen dagdeel of dagdelen af dat we met honden in de natuur gaan wandelen. Bij theorie blijven de honden thuis.