wees verstandig, volg je hart

Verdiepingsdagen 14 en 15 maart

Heb jij het verlangen alles te wilen leren over hoe jij je hond vertrouwen kunt schenken waar hij zich veilig door voelt in zijn leven? Wil jij zijn ultieme vertrouwenspersoon zijn, waarvan hij weet, ervaart en voelt dat hij daar veilig is?

Verlang jij net als je hond, naar een intiemere, hechtere verbinding met elkaar? Een verbinding waarin alles gemakkelijker wordt, anders wordt, meer relaxt wordt voor beiden? Juist omdat dat vertrouwen en die veiligheid er is met elkaar en tussen elkaar?

Resultaat is een relatie die beiden geen energie kost maar geeft. Een verbinding met je hond zonder dat je veel moet. Een relatie met je hond ZONDER zorgen en een relatie van de hond met jou als mens zonder zorgen.  Nieuw plezier en wederzijdse geborgenheid, genegenheid en ontspanning. 

 

Als je dat verlangen hebt, als dit jou aanspreekt, dan is deze workshop perfect voor jou! 

 

Je leert hoe je dat moet doen, hoe je anders kunt denken en het gedrag van je hond anders kunt benaderen als je uit je hoofd en vanuit je hart met hem samenleeft en daarop vertrouwd dat het goed is.

 

Ik heb het zelf ook ervaren.  Mijn hond en ik, wij vinden het heerlijk genieten en bevrijdend van alles wat ik ooit dacht hoe het zou moeten. 

 

Het is omdenken. Het oude geleerde laten varen plus alle meningen van andere mensen vaarwel zeggen. 

Vanuit nieuwe openheid, nieuwe ervaringen opdoen.  

 

We zijn met een kleine groep: max 7 deelnemers, in een intieme gezellige sfeer. 
Voor de hond is het het mooiste als hij thuis kan blijven. Hij heeft er geen baat bij er lichamelijk te zijn.  Energetisch is hij er toch bij. Je draagt hem in je hart mee. Dus hij is er. 

De workshop is praktisch, concreet vanuit het alledaagse leven. Diepgaand ook,  er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, vragen en leren en ondersteuning geven aan elkaar. Want we lopen allemaal met dezelfde vragen rond: Doe ik het goed? Kan het beter?

Na afloop weet jij precies wat je hond nodig heeft, hoe je samen met hem nog meer plezier uit het leven kunt halen en hoe je aansluiting bij hem kunt vinden. 

Ik laat de hond aan het woord in deze workshop want hij weet wie hij is en wat hij nodig heeft. 

Laat je inspireren en verrassen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Data: 14 en 15 maart as. Lokatie te Voerendaal. Bernardushoeve. 

Zaterdag: 11 - 14 uur en zondag 14 tot 16.30 uur. Uitloop van 30 minuten mogelijk.

Kosten: 125,00 voor beide dagen. Ter verwelkoming Kop koffie en overheerlijke Limburgse vlaai. 

nog 1 plaats vrij op zaterdag en 2 op zondag.