google3c6b41c8267d165e.html

Voeding en supplementen en edelstenen

Voeding

Het is mogelijk om hier bij mij ook de voeding van je hond, evt supplementen en edelstenen te laten uitmeten. 

Zelf heb ik ervaren dat voeding waarin ik denk dat die goed voor de hond is, niet goed is na energetische meting en dat er andere behoeften en ook hoeveelheden nodig zijn. 

Het is nu eenmaal lastig omdat we het niet weten.  Maar je kunt het via mij aan je hond vragen. 

Ik kijk daarbij niet naar het merk. Maar puur energetisch. Alles heeft een energietrilling. De hond ook, zijn maagdarmkanaal ook. Het eten wat hij krijgt ook. 

Past dat bij elkaar? verhoogd of verlaagt het zijn energietrilling en gezondheid? Dat is de vraag en na de meting een weten. 

Ik en mijn honden hebben zelf veel baat en baat gehad bij mijn eigen ontwikkelde manier hiervoor. En het maakt mij blij hier ook andere honden en mensen mee te kunnen helpen. 

Supplementen

Enegetische druppels, bachbloesems, kruiden, vitamines. Het is belangijk, in mijn optie, om zeker te weten dat deze ook echt goed bij de hond passen voordat deze gegeven worden.  Dat kan dus door het te laten uitmeten en kijken of het bij de energie van de hond -= op dat moment! - past. 

Energie is altijd in beweging, daarom is het goed om met regelmaat een nieuwe meting te doen, en opnieuw af te stemmen! 


Edelstenen

edelstenen kunnen zeer behulpzaam zijn, tegen kwade geesten, om te gronden, te  aarden, te beschermen en evenwicht te bevorderen. Echter, het is hier ook heel erg belangrijk eerste zeker te weten of die energie en trilling van de steen ook echt bij de frequentie en energie van de hond past. Zo niet, werkt het juist verzwakkend. 


Maak hier een afspraak.  Aanvullend op een andere keuze of los. Je hoeft er de deur niet voor uit.  
bedenk wel het is altijd een moment opname. Energie is, als water, voortdurend in beweging. het veranderd. En dat moet. Dat is leven. 

google3c6b41c8267d165e.html