Mijn naam is Helena en ik ben gepassioneerde hondenliefhebber in hart en nieren.  Ik geloof en vertrouw in God na enorme levensveranderende en ingrijpende transformerende ervaringen die er niet om liegen. 
Geen ontkomen aan. 

God is pure liefde en de honden die we in ons leven mogen hebben zijn een geschenk van God voor ons. Het zijn stuk voor stuk engelen, door God aan ons gestuurd.  Reden genoeg om er enorm dankbaar en zeer zuinig op te zijn en zeer liefdevol voor te zijn. 

Honden en mijn ervaring.  Praktisch. 


In 1997 heb ik mijn eerste hondenschool opgericht en ben ik als instructrice, docent en  gedragstherapeute begonnen.

Al deze ervaring van de afgelopen 25 jaar plus de healingen en honden-commu nicaties plus vooral enorme levensveranderende ervaringen met al mijn honden, hebben mij de motivatie, inspiratie en drive en richting gegeven te doen wat ik nu vol passie en liefde en overgave doe.  Hiervoor was het nodig om veel obstakels te overwinnen. Ook daar hebben God en mijn honden mij onnoemelijk mee geholpen.  Zonder had ik het niet gekund.
Alle eer gaat dan ook naar hun.

Een vrije en blije en gezonde hond die zich geliefd voelt, precies zoals hij is, zonder te moeten veranderen, onvoorwaardelijk lief gevonden  wordt, zich veilig voelt in zijn leven, is mijn hartsverbondenheid met de hond en streven , intintie in alles wat ik doe.
 
Healing en reading. 
Wanneer ik healing aan een hond geef, voel ik alles wat de hond ook voelt. 
met alles bedoel ik ook alles. 
Emotioneel, psychisch, lichamelijk, pijn etc. 
Door de vele opleidingen en ervaring die ik inmiddels heb opgedaan en kan ik de hond ook energetisch en lichamelijk helpen. 
Denk aan hernia, ontstekingen, pijn, hartziekten, infecties en veel meer.

ik werk os. met de helende kracht en energie van woorden. 
Honden zijn daar zeer ontvankelijke en gevoelig voor. Honden begrijpen onze woorden uiteraard letterlijk nooit. 
Honden, net als ik,. voelen en zien wel de energie achter de woorden. 
Dat maakt mijn relatie en connectie met honden zo uniek en bijzonder. 

Garanties kan ik uiteraard en mag ik uiteraard niet geven. Iedere hond en situatie is anders. 

 

En uiteindelijk bent u het die ervoor zorgt dat de hond het goed heeft en goed blijft gaan. Ik coach en help graag op de achtergrond om dat te bereiken mocht u dat wensen.

Garanties kan ik dus niet geven. Omdat honden ook de energie uit de omgeving en het baasje reageren. Daar heb ik geen invloed op.  De baasjes zullen zelf, in belaalde opzichten, mee moeten veranderen of veranderingen aanbrengen die de hond goed doen. Minimaal ertoe bereid zijn. 

Feit is wel dat  heel veel honden er baat bij hebben  en ook sommige honden zijn gered als ze medisch opgegeven waren. Daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn.  


Hoe dat kan? Alleen God weet het. Ik doe wat ik moet doen en laat me leiden.
Geloof en vertrouwen hebben in de hond, in God en een goede uitkomst en goed herstel is alles waard.