ERVARINGEN

"Hoi Helena, Foster en ik willen je bedanken omdat onze verbinding nu nog sterker is geworden!

Ik wist niet dat ik zo'n wijze hond had! Ik zal hem nooit meer onderschatten!
Liefs J."

"Hoi Helena, dit wil ik graag met je delen n.a.v. de afspraak en behandeling gister. Zo een fijne dag gehad vandaag. Voel me zo bevrijd en heel licht. Was al een hele poos geleden dat ik me zo gevoeld heb. Heb samen met mijn hond in de keuken gedanst.  Dank je wel lieve wijze Helena dat ik dat weer heb mogen beleven. Ik heb al vaker hulp ingeschakeld maar jij bent de enige die mijn hond en mij heeft kunnen helpen. Ik ben zo blij met je begeleiding. Liefs L."

"Hé Helena, na de behandeling kruipt mijn hond eindelijk weer tegen mij aan. Hoe gezellig is dit...heb ik echt gemist 😊. Ontzettend bedankt voor de ongelooflijk prachtige dag voor ons! groetjes T.

 

"Hallo Helena, Met Meissie gaat het goed, ze verandert maar tegelijkertijd niet, wordt ze juist steeds meer zichzelf.
Een paar vuurwerken meegemaakt de laatste weken. Hier is ze nog steeds erg bang van, maar op onweer reageert ze duidelijk rustiger. Het is fijn om te zien hoe ze steeds wat meer lijkt te landen.
Ik heb het gevoel dat het ook helpt dat wij met meer aandacht naar elkaar kijken en voelen. We zijn samen onderweg, zo voelt het. Tot snel. Lieve groetjes B.

"Ongelooflijk mega mooi en intensief weekend achter de rug bij Colours of Dogs o.l.v. Helena Schmets !! Zaterdag was Qanuk mee op de praktijkles ... wat een heerlijke, vrije en open pup ❤️. Zoals een pup hoort te zijn .. onbezonnen en vrij in haar handelingen. Jeetje, wat hou ik van haar !! Vandaag getuige van momenten en ervaringen om 'U' tegen te zeggen !!! Dank aan Helena dat we getuige mochten zijn van al dit moois !!!! liefs C.

"In mijn zoektocht om onze 19 weken oude Chihuahua reu te helpen om beter in balans te komen was de video van jouw over stress een verandeming! geheel andere zienswijze dan de puppycursussen en andere " ondersteuners" die vonden dat wij deze " dominante" puppy moesten opvoeden. Wat een wijsheid en kennis heb jij! Dank je wel! Groetjes J.