Puppy, ik heb je lief! Waarom het creeren van basisveiligheid belangrijker is dan het aanleren van gehoorzaamheid

  

Uit liefde geschreven voor jou en je  pup. 

 

In bijna alle boeken staat beschreven dat men de pup van begin af aan de baas moet blijven. Om de puppy meteen te laten gehoorzamen, moet je vooral meteen aan een puppy cursus deelnemen. Tot grote spijt van de schrijfster leert men daar nog teveel de puppy overheersen, te corrigeren, te modelleren.

 Door de enorme ervaring die de schrijfster met duizenden honden in de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan, komt zij tot een andere, tegenovergestelde, visie en manier van omgaan met de pup dan gebruikelijk is. Zij laat je zien hoe de reguliere adviezen averechts kunnen werken en vooral laat zij zien hoe het anders kan. Dit boek is een boek welk recht doet aan het leven van iedere nieuw geborene hond. Een puppy in de bloei en het kwetsbaarste deel van zijn leven op weg naar zijn volwassenheid. Een puppy met een nieuwe kans op een mooi leven samen met jou. 

 

Uitgave van Colour of Dogs

Geschreven door Helena Schmets

102 pagina's

Tekst zwart - wit

Soft Cover kleur

Rijk geïllustreerd in kleur.

ISBN: 978-90-810256-2-1

 

 

 

 

 

21,50 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Stress bij honden. Clarissa v Reinhardt- Martina Nagel. Vertaling Helena Schmets

4 e herziene druk!

 

Helena:

"Gepubliceerd en vertaald uit liefde voor mijn hond Billie en alle andere honden die liefdevolle zorg nodig hebben."

 

Stress is een tot dusver veel te weinig besproken onderwerp, zeker wanneer het de trouwste vriend en begeleider van de mens betreft. Net als mensen kunnen ook honden door overbelasting gestrest raken. Dit boek informeert over oorzaken en gevolgen van stress en legt uit welke symptomen u bij uw gestreste hond kunt observeren. De auteurs vertellen, aan de hand van authentieke voorbeelden, tot welke gedrags- en gezondheidsproblemen het overbelasten van een hond kan leiden en uiteraard hoe u hem helpt zijn innerlijk evenwicht weer te vinden.

Een onmisbaar boek voor iedereen die honden een warm hart toedraagt! Dit rijk geïllustreerde boek geeft u kennis om het leven van onze trouwe viervoeter beter te kunnen afstemmen op zijn behoeftes. Bijvoorbeeld over nieuwe onderzoeken die door de auteurs praktisch en duidelijk worden beschreven. Problemen kunnen daardoor voorkomen of hanteerbaar worden. Stress bij honden biedt nieuwe en waardevolle inzichten waarmee jij jouw hond weer een ontspannen leven in balans kunt geven.

 

1e druk: 2006 : Uitgever: Colour of Dogs |Natural Dog Life

3e druk: 2012: Uitgever Boekenplan

oorspronkelijke titel: "stress bei hunden".

4e herziene druk: 2017: Uitgever Colour of Dogs | Helena Schmets

Vertaling: Helena Schmets (voorheen Marleen Schmets)

 

Pagina's: 136

Binnenwerk zwart - wit

Cover kleur.

 

ISBN: 978-90-810256-0-7

 

 

 

21,50 €

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

 

  • Volledig
  • Praktisch
  • Heldere uitleg

  Geschreven bij Stress bij honden

  Super interessant boekje dat elke hondeneigenaar en liefhebber zou moeten lezen. Dat kan veel problemen en leed bij hond en eigenaar voorkomen.

  Vond je dit een nuttige review?
  2 0 Ongepaste review?