Welkom in de hond en mens, Heart to Heart, webshop

Dit boek draagt bij aan meer begrip voor je hond. Voor datgene wat hij aan de buitenkant met zijn gedrag laat zien. 

De kalmerende signalen, Calming Signals van Turid Rugaas en Turid zelf is in jarenlange samenwerking mijn grote inspriratie bron geweest en nog. 


Dit boek is een aanrader. Je krijgt inzicht in het feit dat honden en ook andere dieren jou energie weerspiegelen. 

Jij bent je dier. Ik kan het aanraden!


GEZINS Heart to Heart- online cursus . "Een samenl
We starten 30 oktober as!   In 7 weken krijgen jullie  een heel andere kijk op het gedrag van jullie hondengezinslid.  Jullie worden bewust dat de hond anders is dan jullie dachten.  Jullie leren kennen voorbij zijn gedrag e ... (meer lezen)
75,00 € vanaf 55,00 €  
Haqihana Borsttuig
Deze borsttuigjes zijn met de hand en uit liefde voor de hond gemaakt. Ze hebben een perfecte pasvorm voor de hond en zijn op 5 punten verstelbaar. De hond voelt het bijna niet want het is licht. Er zijn mooie kleuren. Er is geen druk op zij ... (meer lezen)
vanaf 41,50 €  
Jaar opleiding HEART TO HEART hondencoach.
In deze jaaropleiding krijg jij alle kennis die je nodig hebt om hond en mens te ondersteunen in hun zoektocht naar verbinding, elkaar willen begrijpen uit het hart en alle basiskennis die je nodig hebt om de hond te gaan begrijpen in wie hi ... (meer lezen)
1.950,00 € vanaf 1.750,00 €  
PUPPY IK HEB JE LIEF! altijd. Waarom het creëren v
Liefdevolle zorg, voor jouw puppy, in theorie en praktijk. (ook voor pubers!)  Door Helena Schmets In bijna alle boeken staat beschreven dat men de pup van begin af aan de baas moet blijven. Om de puppy meteen te laten geho ... (meer lezen)
21,50 € 19,50 €  
Stress bij honden
Dit boek leert jou hoe je je hond kunt helpen als je vermoed dat hij stress heeft. Feit is dat in ons leven bijna alle honden gestresst zijn en daar flink last van hebben. Alleen wij herkennen het niet. Als het eenmaal herkent en gezien word ... (meer lezen)
21,50 €  
Verdiepingscursus samen met je hond
Kom in je kracht , vertrouw je intuïtie. Begrijp de ziel van je hond en leer hem echt kennen zoals hij is. Leer je afschermen van kritiek van anderen. Leer het waarom van zijn gedrag en hoe hij met jou communiceert. 7 hele zaterdagen, 1x ... (meer lezen)
vanaf 111,00 €