Webshop

Dit boek draagt bij aan meer begrip voor je hond. Voor datgene wat hij aan de buitenkant met zijn gedrag laat zien. 

De kalmerende signalen, Calming Signals van Turid Rugaas en Turid zelf is in jarenlange samenwerking mijn grote inspriratie bron geweest en nog. 


Dit boek is een aanrader. Je krijgt inzicht in het feit dat honden en ook andere dieren jou energie weerspiegelen. 

Jij bent je dier. Ik kan het aanraden!


Heart to Heart- online cursus . "Een samenleven in
  Deze cursus veranderd de kijk op het gedrag van de hond en u zelf, voor altijd!   In 7 modules krijgt u  een heel andere kijk op het gedrag van uw hondengezinslid.  U wordt bewust dat de hond anders is dan U dacht. U veran ... (meer lezen)
110,00 € vanaf 90,00 €
Jaar opleiding HEART TO HEART hondencoach en leade
In deze jaaropleiding krijg jij alle kennis die je nodig hebt om hond en mens te ondersteunen in hun zoektocht naar verbinding, elkaar willen begrijpen uit het hart en alle basiskennis die je nodig hebt om de hond te gaan begrijpen in wie hi ... (meer lezen)
1.950,00 € vanaf 1.750,00 €
kerstaanbieding : Boek stress bij honden en Puppy
Deze boekencombinatie een must. Hiermee leg je de beste basis voor je hond en krijg je unieke kennis. Zowel voor pups, oudere honden als ook herplaatste honden. Een mooi cadeau voor mens en hond!  Leer alles over hoe stress in het lic ... (meer lezen)
37,50 €
LIVE hondenfluistering en spiegel consult op locat
Met dit consult hoort en ervaart u wat uw hond u wilt laten weten. Uw hond spreekt rechtstreeks met u doordat hij op zijn eigen manier contact met u zoekt en ik ben degene die u laat weten wat hij u wilt zeggen en wilt laten weten.    ... (meer lezen)
95,00 €
ONLINE HONDENFLUISTERING
Online hondenfluistering per foto.  Hier krijgt u inzicht wat er in de hond omgaat. De hond krijgt een kans om te vertellen wat er op zijn hart ligt en hij u wilt laten weten. Mogelijk geeft uw hond u de antwoorden en de inzichten die u , al ... (meer lezen)
75,00 €
Praten met je hond, zo doe je dat! introductie wor
Maak kennis en leer hoe je met je hond kunt praten en hem horen. Haal hem uit zijn isolement omdat er iemand is die zijn taal begrijpt en spreekt. Wie kan dat mooier zijn dan jij, zijn baasje, zijn mens, zijn verzorger. Niemand kan jou zegge ... (meer lezen)
55,00 € vanaf 42,50 €
PRIVE WORKSHOP: VEILIG EN ONTSPANNEN AANGELIJND W
Leer in een korte tijd hoe u met uw hond ontspannen aangelijnd in de natuur kunt wandelen. Op een andere manier dan u nu waarschijnlijkj doet. Geen correcties, geen moeten, geheel anders en vooral met een ontspannen gevoel.  U kunt ki ... (meer lezen)
vanaf 40,00 €
PUPPY IK HEB JE LIEF! altijd. Waarom het creëren v
Liefdevolle zorg, voor jouw puppy, in theorie en praktijk. (ook voor pubers!)  Door Helena Schmets In bijna alle boeken staat beschreven dat men de pup van begin af aan de baas moet blijven. Om de puppy meteen te laten geho ... (meer lezen)
21,50 € 19,95 €
Stress bij honden
Dit boek leert jou hoe je je hond kunt helpen als je vermoed dat hij stress heeft. Feit is dat in ons leven bijna alle honden gestresst zijn en daar flink last van hebben. Alleen wij herkennen het niet. Als het eenmaal herkent en gezien word ... (meer lezen)
21,50 € 19,95 €