ONLINE CURSUS: EEN SAMEN LEVEN IN LIEFDE IN 7 LESSEN

 

Deze cursus veranderd de kijk op het gedrag van de hond en u zelf, voor altijd!

 

In 7 modules krijgt u  een heel andere kijk op het gedrag van uw hondengezinslid.  U wordt bewust dat de hond anders is dan U dacht. U veranderd zelf ook door naar uw eigen inbreng te kijken en uw verwachtingen naar de hond. Zijn deze reëel? Dit wordt u duidelijk in deze cursus plus veel meer. Met deze cursus komt u in uw hart en leert u meer op uw intuïtie en gevoel te vertrouwen in het contact met uw hond. Ik hoef u niet te vertellen hoe blij uw hond is, wanneer uw dat doet. Want dat is zijn taal. 

U leert uw hond kennen voorbij zijn gedrag en u leert hem echt te begrijpen. In deze cursus leert u waarom de hond zich op een bepaalde manier gedraagt zodat uw hond op meer begrip kan rekenen van het gezin waar hij, net als de andere gezinsleden gelijkwaardig ook deel van uit maakt.  Gedragsuitingen zoals agressie, angst, onzekerheid, hyperactief zijn, niet luisteren, bijten.

Werkelijk niets is wat het lijkt. Alles  heeft een oorzaak, alles is communicatie . Iets waarmee jullie hond u iets wilt vertellen en duidelijk maken. 

Wat dat is? Dat leert u in deze cursus.  Op uw eigen tempo.  Is er behoefte aan een stuk begeleiding bij deze cursus? Dat is op afspraak mogelijk.  Verder is er levenslange toegang tot deze cursus met  een persoonlijk wachtwoord, welk u op de dag dat u zich aanmeld per email toegestuurd  krijgt.  Kosten : 110,11 (incl btw)

 

Extra:

- Bellen bij vragen over de lesstof

- Persoonlijk consult van 30 minuten voor hulp voor uw hond. 

 

 

91,00 €