Colour of Dogs | Helena Schmets

HEART TO HEART

Omdat samenleven uit liefde de wereld net iets mooier maakt.

Healing & Gedrag | Coaching | Cursussen | Opleiding

 www.colourofdogs.nl 


JAAROPLEIDING: HEART TO HEART - HOLISTISCH- HONDENCOACH

DURF JIJ VOOR LIEFDE TE GAAN STAAN?

 

In deze jaaropleiding krijg jij alle kennis die je nodig hebt om hond en mens te ondersteunen in hun zoektocht naar verbinding, elkaar willen begrijpen uit het hart en alle basiskennis die je nodig hebt om de hond te gaan begrijpen in wie hij echt is. Je leert hoe emoties, ziekte , omgeving , energie en gezondheid het gedrag beïnvloeden. Je leert hoe je dat kunt ombuigen en in basis kunt uitleggen aan de ander zodat de hond meer begrip en innerlijke vrijheid gaat ervaren om te zijn wie hij is.  Want dat is het doel.  Healing, energetische behandeling, coaching, is ook verplicht onderdeel van het lesprogramma.  4 weekenden en 6  zaterdagen van 10.00 tot 16.00/16.30 uur met lunch, online cursus en puppy ik heb je lief boek en certificaat wanneer opdrachten met zorg volbracht zijn.  Start 22 juni  2019.

Normale waarde á 84 lesuren: € 4.620,00 Vastgestelde prijs tot 01 JUNI 2019: € 1850,-. Betalen in termijnen mogelijk. Dit gaat in overleg

 

Proefweekend op 22 juni is ook mogelijk. Lees de voorwaarden op het inschrijfformulier. Annuleren is mogelijk tot 01 mei 2019. Daarna niet meer. 

 

De opleiding is vrijgesteld van BTW

 

 

350,00 €

  • Beschikbaar