COLOUR OF DOGS

VISIE: HOND EN MENS ZIJN IN ALLE OPZICHTEN HELEMAAL GELIJK AAN ELKAAR.

GESCHIEDENIS: 

COLOUR OF DOGS HAD EERST EEN ANDERE NAAM: NATURAL DOG LIFE- MARLEEN SCHMETS HONDEN SCHOOL DELFT- MARTIN GAUS HONDENSCHOOL MAASSLUIS EN DELFT.  CoLour of Dogs heeft een nationaal en internationale geschiedenis en samenwerking. 

ONTSTAAN IN 1997. 

NU DUS:

COLOUR OF DOGS; HOND EN MENS VERBONDEN, GEVESTIGD IN HET ZUID-LIMBURGSE HEUVELLANDSCHAP EN NATIONAAL EN INTERNATIONAAL WERKZAAM. 

Honden hebben alle kleuren van de regenboog en brengen alle kleuren van de regenboog in ons leven. Als wij hun liefde in ons hart echt kunnen ontvangen. 

COLOUR OF DOGS STAAT VOOR: VERBINDING- COLOUR OF DOGS STAAT VOOR LEVEN UIT HET HART- VOOR VRIJHEID IN HET LEVEN - VOOR GELIJKHEID en ZELFBESCHIKKING VAN DE HOND

HELENA SCHMETS (met de roepnaam ook bekend als Marleen) is de oprichter , EIGENAAR en drijfveer van COLOUR OF DOGS. Zij is gediplomeerd en zeer ervaren gedragsdeskundige van honden, maatschappelijke werkster, B verpleegkundige, healer, en (honden) medium. 

Zij is de stem van alle honden. Ze ziet zichzelf als DE HONDENAMBASSADOR. 

COLOUR OF DOGS STAAT VOOR: ZELFBESCHIKKINGSRECHT VAN HET DIER DAT VAN ONS AFHANKELIJK IS. 

GEHOORZAAMHEIDS TRAINING ZOU IN DE OGEN VAN COLOUR OF DOGS VERBODEN MOETEN WORDEN. GEHOORZAAMHEID IS GEEN LIEFDE. DE ANDER ACCEPTEREN HOE EN WIE DEZE ALS INDIVIDU IS LIEFDE. PRECIES DAT GEEFT DE HOND OOK AAN ONS MENSEN. HIJ TRAINT ONS OOK NIET ALS HIJ ONS LASTIG VINDT. HIJ HEEFT LIEF.

COLOUR OF DOGS STAAT VOOR: HEALING VAN DAT ZELFBESCHIKKINGSRECHT EN HEALEN VAN MISVERSTANDEN DIE ER ZIJN OVER HOE ER MET DE HOND OMGEGAAN ZOU MOETEN WORDEN DIE DE HOND GEVANGEN ZETTEN

Colour of Dogs verwelkomt en draagt een geheel unieke en vernieuwde visie over honden in de wereld uit. Een visie die geen theorie behoeft, geen training behoeft, alleen een open hart en gezond verstand. 

Een visie in indruist tegen alle visies die er zijn en juist daarom heel veel geluk, vreugde en plezier terug in het leven van de hond brengt. Een visie die de hond bevrijdt over onze ideeën en oordelen over hem, die hij niet is.

Je kunt inschrijven voor de nieuwsbrief om voorlopig nog gratis audio blog, met de stem van de hond in je email box te ontvangen. Later zal dit waarschijnlijk overgaan in een abonnement. 

Helena Schmets en Colour of Dogs zijn  geregistreerd docent