Helena Schmets = Heart to heart methode©

Helen in verbinding met je hond

Heart to Heart methode helpt jou om alles te verwijderen wat jou en je hond hindert om in een liefdevolle verbinding te zijn. Een combinatie van Energetische behandeling, online cursus "Samenleven in liefde in 7 lessen" en gedragsadvies.

Heart to Heart is ontstaan doordat ik zelf in mijn hart geraakt werd door het overlijden van mijn lieve Shadow. Aan hem heb ik deze reis te danken. Mijn reis om mijn hart te helen is daarna begonnen. Samen en in verbinding hem en alle honden in mijn leven en op mijn pad. Want in deze verbinding lag en ligt mijn heling. 

 

Alles wat ik in deze tijd geleerd, ervaren en bestudeerd heb  vormt de unieke HEART TO HEART  methode ©. Deze kennis geef ik graag door in de ONLINE cursus, het boek PUPPY ik heb je lief en uiteraard in de individuele begeleiding. Het boek PUPPY ik heb je lief is ook zeer geschikt voor herplaatste honden! Deze zijn ook nog een puppy en hebben vaak veel in te halen en uiteraard de HEART TO HEART VERBINDENDE en GENEESKRACHTIGE BEHANDELING.

 

Deze geneeskrachtige behandeling is een intuïtieve combinatie,  van prachtige technieken zoals:

kinesiologie, EFT (Emotional Freedom Techiek), ho'oponopono (heel oud en krachtig Hawaiis  gebed voor vergeving), ondévit en mezelf als hondenmedium.

 

Ik ben Helena Schmets en ik ben die ik ben. Ik help jou met alles wat ik, als mezelf, te bieden, geleerd heb, en mag doorgeven om jou en je hond terug in liefdevolle verbinding met elkaar te brengen en in een goede gezondheid te komen. dat gaat mij aan het hart. De honden helpen mij in mijn leven en ik weet zeker JOU OOK!

Ik nodig je van harte uit. 


Dat is HEART TO HEART.
© HOND EN MENS VERBONDEN!

 

 

Dank je wel.