MIJN WERKSTIJL

 

 

Door mijn jarenlange ervaring van de afgelopen 20 jaar, sinds 1997, waarin ik het voorrecht en de eer heb gehad om meer dan duizenden honden als gedragstherapeut, docent, behandelaar, instructrice en hondenfluisteraar  te ontmoeten, helpen en begeleiden, honden van alle leeftijden, van alle rassen en alle problemen, ben ik nu in staat om de hond van binnen en buiten tot in details te lezen en te begrijpen. Hierdoor is voor mij duidelijk geworden dat de hond zowel psychisch als qua gezondheid ernstig te lijden heeft en gebukt gaat onder stress veroorzaakt door onze denkbeelden en gedrag over de positie van hond als "ranglagere" en dienaar van de mens. 

 

Mijn ervaring is dat honden enorm opknappen wanneer ze NR.1 mogen zijn en er naar hun geluisterd wordt. Wanneer ze ook een stem mogen hebben. Ze worden ons niet de baas. Ze zijn alleen maar dankbaar, kunnen vrij en blij zijn  en geven nog meer liefde terug. 


Dat maakt mijn werkwijze en uit te dragen visie uniek in hondenland. 

 

Mijn visie en mijn werkwijze deel ik graag, ondanks veel verzet en tegenargumenten van mensen, van harte graag uit. Mijn hart en het hondenhart weet dat het klopt.

 

De combinatie van mijn kennis en ervaring als (gediplomeerd) gedragstherapeut plus mijn ontwikkelde gave en passie om de altijd liefdevolle innerlijke stem van de hond te mogen zijn (hondenmedium) en te vertegenwoordigen is mijn passie.

 

Mijn ervaring is bedoeld om andere honden en mensen efficiënt en liefdevol verder te kunnen helpen, inzicht te geven en de weg te wijzen naar een STABIELE BLIJVENDE Liefdevolle en zorgeloze omgang met elkaar uit het hart. Een onverwoestbare verbinding, zonder trucjes en zonder riem.