Holistische praktijk voor hond en mens sinds 1997

Wie is Colour of Dogs en haar geloofsovertuigingen


 DOEL: HEMEL OP AARDE VOOR IEDERE HOND!
Zodat de hond het meest gelukkig leven mag hebben doordat hij gezien en begrepen wordt zoals en wie hij ECHT is

 Colour of Dogs stelt het belang en het geluk van honden voorop in alles wat ze doet en aanbied zonder winstoogmerk. 

Bij Colour of Dogs krijgen honden een stem waar ze het niet hebben.  ik hpor vaak de term. HONDENRECHTEN ADVOCAAT. en HONDENPSYCHOLOOG
  

Bij C.O.D. krijgt iedereen die dat wil de kans om zich , uit liefde voor de hond en de relatie die mens en hond met elkaar hebben, te verdiepen in het UNIEKE leven, de UNIEKE behoeften,  emoties,  gezondheid van zijn eigen hond. In het dagelijkse leven. Zowel op afstand  als live. 

Emotioneel - Mentaal- lichamelijk- psychisch- spiritueel - energetisch. 

OMDAT IEDERE HOND ANDERS IS EN ER MAAR 1 VAN IS.

C.O.D. bestaat sinds 2012 en dankt haar voortbestaan aan  de praktijk Natural Dog Life en andere hondenscholen en healing praktijkadressen die eraan vooraf zijn gegaan en gevestigd waren In de Eyserheide 9 te Eys, Molsberg 54a Simpelveld, Lemiers Rijksweg 126 Lemiers, Mies vd Rohestraat 3 in Landgraaf,  Diergeneeskundig Centrum Beek, Weideklokje 12 Vijlen. Daarvoor bij de Hocky verening in Maassluis en in de polder van de Schie , aan de Schieweg 146 te Delft sinds 1997.

NU gevestigd in Heerlen met het praktijk en bezoeklocatie , op afspraak, in Eys. (Gulpen- Wittem)

C.O.D werkt sinds 2018 zowel online als persoonlijk op afspraak. 


MAAK KENNIS MET ONZE GELOOFSOVERTUIGINGEN

Wij geloven en zien honden als een Godsgeschenk voor ons mensen. Om die reden moeten we zuinig en zeer liefdevol voor deze prachtige dieren zijn. Ze zijn ons geschonken. Liefdevol voor honden zijn houdt voor ons in dat we rekening houden en ons aanpassen aan zijn behoeften zoveel mogelijk. Dat is gezond voor de hond en gezond voor ons. Daarmee komen we terug dicht bij de natuur. 

Liefdevol zijn sluit onderdrukking en overheersing en dwang en geen tijd hebben voor uit.


Wij geloven in dat het leven na de dood niet ophoudt. Dat het "slechts" een verandering van vorm is. Dat er vreugde en vrijheid ontstaat. Dat de commnicatie,liefde en verbondendheid met de ander altijd doorgaat en alleen van vorm veranderd en een andere qfstemming en communicatie vraagt. Op een hoger nivo plaatsvind. En dat de ander er alles aan doet om ons daarbij te helpen! 

Wij geloven in re-incarnatie. DWZ wij geloven erin , en weten dat uit eigen ervaring, dat wanneer een hond liefdevol in vrede overgaat, de hond graag in een ander jasje zsm weer bij zijn baasjes terugkomt. Dat noemen wij  zielsverhuizing. 


Wij geloven in het zelfbeschikkingsrecht en vrijheid van honden. Ze niet van ons onderdanig en afhankelijk maken, maar zelfstandig en onafhankelijk. Zodat ze zoveel mogelijk op eigen benen kunnen staan en zelfverzekerd in het leven staan. Honden zelf zoveel mogelijk hun eigen keuzes en beslissingen laten nemen. Dat is voor ons een teken van liefde. Geen domineren maar respecteren. Wij geloven niet in hondentraining, conditionering en manipulatie, in welke vorm dan ook. 


Wij geloven in God en Gods liefde en bescherming voor ons en alle dieren en de natuur als we Gods stem volgen. Wij geloven dat woorden ons kunnen breken en opbouwen. Ook honden zijn daar gevoelig voor. Wij hebben de overtuiging dat we zuinig moeten zijn op onze (on)uitgesproken woorden. Woorden uit het hart gesproken, zijn altijd verbindend en helend. Wij geloven dat uit geweld en boosheid nooit iets goeds voortkomt. 


Wij geloven dat gezondheid en herstel van ziekte van de hond, het beste en snelste en duurzaamste plaatsvind door geen gebruik te maken van chemische middelen en medicijnen. Tenzij strikt noodzakelijk. Wij geloven erin dat dit het beste plaatsvind door het lichaam te helpen en ondersteunen zichzelf te genezen. En daar de mogelijkheden en middelen voor te geven die het nodig heeft. Met liefde en zo natuurlijk mogelijk.


Oprichter en drive is Marleen Schmets. geboren 1962.  De naam Marleen is een samenvoegsel van de twee meest dappere, liefdevolle vrouwen in de hele geschiedenis. 

MARIA EN MARIA MAGDALENA. 
Met het dragen van haar naam Marleen, eert ze deze vrouwen en haar en hun liefde en bestaan van Jezus.