WEBSHOP

VERGROOT HET GELUK VAN ELKAAR HIER.

EMAIL CONSULT
Heb je een vraag over het gedrag van je hond? Kun je deze ook per email stellen. Je krijgt snel antwoord.  
11,00 €
ONLINE CURSUS; Leven in liefde met je hond in 7 we
Met deze cursus kan je hond altijd op je rekenen. Je komt  in harmonie met je hond. Het samenleven, samen zijn met je hond wordt voor altijd, leuker, gemakkelijker, meer ontspannen en helemaal anders!  Vooral voor je hond! Je kijk op ... (meer lezen)
95,00 € 12,00 €
UITVERKOOP BOEK STRESS BIJ HONDEN. Laatste exempla
Dit boek heeft Helena Schmets in 2016 vertaald en uitgegeven op de Nederlandse markt, ter ere aan haar overleden hond Billie die op gehoorzaamheidstrainingen veel te hard is aangepakt. De vertaalster en uitgeefster heeft gezien dat kennis ov ... (meer lezen)
19,50 €
PUPPY IK HEB JE LIEF! Waarom het creëren van basis
In bijna alle boeken staat beschreven dat men de pup van begin af aan de baas moet blijven. Om de puppy meteen te laten gehoorzamen, moet je vooral  meteen aan een puppy cursus deelnemen. Tot grote spijt van de schrijfster leert men daar nog ... (meer lezen)
21,50 €
Telefonisch consult
Voor een luisterend oor en antwoorden op je vragen over je hond
22,00 €
PUPPY LESSEN
Dat kleine boefje kan heel wat op zijn kop zetten en je met vragen bombarderen. Leer je pup kennen tot in het kleinste detail hem te begrijpen en intuïtief aan te voelen.  Leer met non verbale communicatie te werken - lichaamstaal die de pup ... (meer lezen)
31,00 €
1 OP 1: INDIVIDUELE LES in de NATUUR
Even terug naar jezelf. Even weg uit de verbinding met alle informatie van alle dag. Even terug naar de natuur in de natuur. In verbinding met je hond.    Ik help je in deze les, dat uur, te ontspannen, samen met je hond.  IN het N ... (meer lezen)
33,00 €
HELEN MET HONDEN
Kom in liefdevolle verbinding met jezelf en met je hond.  En laat alles los en achter je wat daarbij stoort en hindert. Dat is de kern van deze prachtige, maar ook intensieve liefdevolle sessie. 
vanaf 36,00 €
ONTSPANNEN AANGELIJND OP PAD MET JE HOND
Ik help je om voortaan zo ontspannen mogelijk met je hond gaan wandelen. Je krijgt tips en trucs waar je thuis mee aan de slag kunt.  Eerste les duurt 90 minuten daarna 60 minuten. Meer lessen mogelijk.
44,00 €