PUPPY IK HEB JE LIEF. Waarom het creëren van basisveiligheid belangrijker is dan het aanleren van gehoorzaamheid.

In bijna alle boeken staat beschreven dat men de pup van begin af aan de baas moet blijven. Om de puppy meteen te laten gehoorzamen, moet je vooral  meteen aan een puppy cursus deelnemen. Tot grote spijt van de schrijfster leert men daar nog teveel de puppy te overheersen, corrigeren en modelleren. 

 

Door de enorme ervaring die de schrijfster met duizenden honden in de afgelopen twintig jaar heeft opgedaan, komt zij tot een andere, tegenovergestelde, visie en manier van omgaan met de pup dan  gebruikelijk is. In dit boek laat zijn zien hoe het anders kan. Het boek doet recht aan het leven van iedere nieuw geborene hond. Een puppy in de de bloei en het kwetsbaarste deel van zijn leven, op weg naar zijn volwassenheid. Een puppy met een nieuwe kans op een mooi leven samen met jou.

 

Met dit boek heb je een schat in handen. Het wijst jou de weg naar een eerlijke, liefdevolle verbinding en relatie met je pup. Zodat jij en je pup optimaal van elkaars gezelschap kunnen genieten en elkaars leven kunnen verrijken"

 

Full colour, 102 pagina's

 

 

21,50 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen